1000 recepten met peterselie
4 gekuiste forellen 1 ui in fijne julienne 1 wit van prei in fijne julienne 1 wortel in fijne julienne 4 takjes platte peterselie droge witte wijn hoeve boter peper&zeezout uit de molen (pezo) 4 stukken aluminiumfolie (ongeveer 30 bij 20 centimeter)1... bekijk recept »
150 g gerookte zalm in fijne plakjes gesneden 450 g verse zalmfilet 500 g boterraapjes 1 afgestreken el kerriepoeder 1 citroen 40 g Solo 1/2 bussel platte peterselie peper van de molen zeezout1. Ontdoe de zalmfilets van alle graten en hak deze zo fij... bekijk recept »
8 knorhaanfilets (=rode poon = roodbaars) van 60 gr./stuk boter 1 eetlepel gehakte sjalot 2 dl rode wijn 1/2 dl rode porto 1 teentje look 1 takje tijm 1 blaadje laurier 1 eetlepel gehakte peterselie 1 eetlepel gehakte dragon 4 peterselie bloemp... bekijk recept »
600 g staartvisfilets (diepvries, Kelvin) 1 kg schorseneren 0.5 bosje platte peterselie 1 onbehandelde citroen 400 g tagliatelle 2 dl lichte room 1 dl visfond (bokaal) 4 eetl. olijfolie 2 eetl. bloem zwarte peper (molen, Topaz) 1. Voorbereidin... bekijk recept »
4 zalmfilets 2 bussels rapen 1 venkel 1/2 bosje platte peterselie 4 lente-uitjes 150 g verse geitenkaas 1 eetl hazelnootjes 1 eetl suiker 2 dl groentenbouillon 3 eerl olijfolie 2 eetl appelazijn 1 blaadje laurier peper en zout 1. Voorbereiding:... bekijk recept »
300 g kabeljauwhaasje 2 pastinaken 3 dl melk 5 cl citroensap 100 g g Solo 100 g kleine shii-takes 2 polderaardappelen 50 g platte peterselie 40 g hazelnoten 20 g broodkruim 1 dl olijfolie 2 teentjes knoflook 2 sjalotjes 10 cl witte wijnazijn1. BE... bekijk recept »
600 g snijbonen 1 kg aardappelen bouillonpoeder 1 middelgrote ui 2 teentjes knoflook 8 takjes verse peterselie paprikapoeder 4 dikke witvisfilets (totaalgewicht 400 g) 4 el Solo Vloeibaar 4 el kookroom1. Haal de snijbonen af en snijd ze fijn. ... bekijk recept »
1 kg kruimige aardappels 750 g hutspotgroenten 6 takjes peterselie 400 g (wit)visfilet of zalm 4 el Solo Vloeibaar 0.5 dl melk 75 g geraspte komijnekaas1. Verwarm de oven voor op 200°C. Schil de aardappels en snijd ze in vieren. Kook de aardappels... bekijk recept »
15 g peterselie 700 g voorgekookte krielaardappeltjes 4 el Solo Vloeibaar 300 g bleekselderijstengels 200 g waspeen 2 tomaten 4 zoetzure augurkjes 1 teentje knoflook 500 g (wit)visfilet of zalm 1. Verwarm de oven voor op 200°C.2. Hak de peterseli... bekijk recept »
20 gepelde scampi's 1 el Solo Marinade: 2 el sherry 1 chilipeper 2 teentjes knoflook platte peterselie olijfolie Voor de salsa: 2 bakjes kerstomaten 2 lente-uitjes 2 el limoensap 2 el platte peterselie 2 chilipepers 1. Verwijder het da... bekijk recept »