1000 recepten met tijm
? ciabattabrood 1 geitenkaasje honing tijm Bereidingswijze Snijd het kaasje door en leg dat op een stuk ciabatta. Druppel er wat honing op en sprenkel er wat tijm op. Zet die 5 min. onder de grill en serveer met een kommetje olijven zonder pit. Snijd... bekijk recept »
1 kg uien 50 gr roomboter 1 blikje tomatenpuree 3 blokjes runderbouillon 1 teen verse knoflook 1 glas zoete rode wijn paar takjes tijm Bereidingswijze Uien in grove stukken snijden. Boter smelten op lage temperatuur (niet bruin laten worden). Uien gl... bekijk recept »
50g boter2el rode pesto1t knoflook1focaccia of ciabattabrood3vleestomaten150g mozzarella4eieren2,5dl melkvers gemalen peperzout1el gehakte Italiaanse kruiden(oregano,tijm,basilicumvers of diepvries)takje tijm of basilicum100g geraspte kaas Leg afwiss... bekijk recept »
1 dl olijfolie zout en peper 50 g champignons 5 zongedroogde tomaten 30 g feta 1 1/2 theel tijm Hulpmiddelen Pureerstaaf Hulpmiddelen - Pureerstaaf Bereidingswijze Veeg de champignons schoon en pureer ze met de tomaten,feta en de tijm voeg al kloppe... bekijk recept »
Pistoletplak schapenkaas2 el honing1 el. tijm Zie voorbereiding bekijk recept »
-1 th lepel olijfolie -500 g uien (in partjes gesneden) -1 el bloem -250 g rietsuiker -1 dl rode wijnazijn -1 flesje van 25 cl "Kriek" -1 laurierblad -4 takjes tijm -8 kruidnagels -zout en peper -verhit de olijfolie in een braadpan -fruit de uien in ... bekijk recept »
150 gram Parrano 45 in blokjes4 zongedroogde tomaten1 teentje knoflook2 eetlepels olijfolie1 takje tijm2 theelepels citroensapzoutpeper. Snij de tomaten in stukjes. Pel de knoflook, pers dit uit boven de olijfolie en roer even door elkaar. Pluk de bl... bekijk recept »
800 gram lamsvlees van de schouder. 3 uien 3 teentjes knoflook 4 tomaten 4 eetlepels arachideolie 1 takje tijm 1 blaadje laurier 1 dopje saffraanpoeder 1 zakje saffraandraadjes 1 eetlepel tomatenpuree zout en peper Bereidingswijze Het vlees in gelijk... bekijk recept »
6 eetlepels olijfolie1 eetlepels kappertjes50 gram fijngekruimelde Roquefort1 zeer fijngesnipperde gedroogde tomaat5 fijngehakte zwarte olijvenpepertijm Bereidingswijze Meng alles door elkaar en breng het op smaak met de peper en de tijm. Serveertips... bekijk recept »
250 gram zelfrijzend bakmeel1 tl. zout100 gram gekookte kruimige aardappelgepraktsnufje chilipoeder3 lente-uitjesin ringen2 tl. tijm1 groot ei1 dl. kwarkverwarmd25 gram boter of margarinein stukjes150 gram zachte geitenkaas (bijv. Bettine Blanc)takje... bekijk recept »