Recepten met cannelloni

151 recepten met cannelloni

Cannelloni

Cannelloni Cannelloni zijn grote, lange pastabuisjes die meestal gevuld zijn met een mengsel van vlees, kaas en groenten. Ze worden vervolgens overgoten met een tomatensaus en gebakken in de oven. Cannelloni is een traditioneel Italiaans gerecht dat vaak wordt geserveerd als hoofdgerecht.

Krokantje van griet

1 ei 1 koffielepel Gentse mosterd 4 eetlepels olijfolie 1 koffielepel champagneazijn peper en zout 4 witte asperges 4 groene asperges 1 bosje bieslook alsook de bieslookbloemetjes 4 velletjes pastadeeg 4 dunne plakjes grietfilet 8 fijne schijf... bekijk recept »

SOEP, SCHUIMIGE PREI-VENKELSOEP met ANIJSROOM.

MELBA. 4 sneetjes wit casinobrood 2 eetl pompoenpit-olie PREI-VENKELSOEP 4 preien 1 venkel a 300 gram 1 kruimige aardappel a 100 gram olijfolie 1 liter krachtige kippenbouillon 1 bos blad-peterselie 150 ml volle melk 100 ml slagroom ANIJSROOM 100 m... bekijk recept »

Hoedjes Uit Calabrie

500g lasagne deeg (zie) Basis Deeg Recept Voor LasagneCannelloni En Ravioli - bloem voor het uitrollen - 4 e olijfolie - 1 grote in dunne plakken geseneden ui - 1 teentje knoflookfijn - 250g champignons in plakjes - 1 blik tomaten(450g)fijn - 2+1/2 e... bekijk recept »

RAVIOLI UIT ROMAGNA

Basis Deeg Recept Voor LasagneCannelloni En Ravioli 500g raviolideeg(zie) bloem voor uitrollen - 200g kwark - 150g geraspte parmezaanse kaas - 1 ei - 1 eidooier - 4 e peterseliefijn - 1 uitje geraspt - kruim van oud wit brood - 1 vol t aromat - 1 t z... bekijk recept »

Basisrecept verse eierpasta

300 gram bloem om te bestuiven3 eieren1 eetlepel olievershoudolie1. Zeef de bloem met een snuf zout op een schoon werkblad en maak een kuiltje in het midden. Klop de eieren los met de olie en giet dit mengsel in het kuiltje. Meng de bloem met de vin... bekijk recept »

Opgerold Brood Met Parmaham

10 plakjes parmaham, 8 grote biologische eieren8 minuten gekookt en gepeld, 400 gram kaas ( een mengsel van Goudsefontinaparmezaan of andere restjes die je nog hebt liggen )geraspt. 2 handjes verse basilicum, naar keuze zongedroogde tomaten of pruimt... bekijk recept »

Herfstminestrone

100 g cannelloni (of borlottibonen)50 g vermicelli (of pastasterretjes)50 g gerookt spek1 tomaat ( 2 blikken tomaten)2 wortelen2 courgettes2 takjes bleekselder1 venkelknol200 g jonge spinazie2 uien100 g diepvries erwtparmezaan0.5 l kippenbouillon1 gl... bekijk recept »

Canneloni van groene kruiden met ricotta

8 cannellonipijpjes 250 g ricotta 2 eierdooiers 100 g bloem 1 teentje knoflook 5 cl olijfolie ‘extra vierge’ 250 g spinazie 250 g rucola 1 potje basilicum 1 busseltje platte peterselie 120 g geraspte parmezaan 2 el paneermeel grof zeezout peper van d... bekijk recept »

Romige witloofsoep met kip en appel

1 groot stuk kipfilet voorgegaard en in stukjes gesneden 1 l kippenbouillon en 500 gr witloof in stukjes gesneden 1 aardappel in blokjes 1 gesnipperde ui 1/2 appel in blokjes en enkele roze bessen en wat gesnipperde bieslook 50 ml room, boter, pe... bekijk recept »

Christers oesters

4 holle oesters 1 rode biet 1 eetlepel fijngesneden sinaasappelschil 1 scheutje sherryazijn zwarte peper 4 kleine verse ansjovisfilets limoensap zeezout 100 g bloemkoolroosjes melk 1 eetlepel appelblokjes 1 eetlepel knolselderblokjes 3 eetlepe... bekijk recept »

Pagina 15 van 16