Recepten met farfalle

300 recepten met farfalle

Farfalle

Farfalle Farfalle zijn een soort pasta die gemaakt is van durumtarwe. Ze hebben een vlindervormig uiterlijk, met een breed middengedeelte en twee smalle uiteinden. Farfalle is een veelzijdige pasta die kan worden geserveerd met een verscheidenheid aan sauzen en ingrediënten. Farfalle is verkrijgbaar in verschillende maten, van klein tot groot. De meest voorkomende maat is medium, die ongeveer 3 cm lang is. Farfalle kan vers of gedroogd worden gekocht.

Biefstuk & portobello

300 gr farfalle (pasta) 50 gr boter 2 tenen knoflook, fijngesneden 300 gr biefstukpuntjes 3 takjes rozemarijn (naaldjes gerist) 250 gr kastanje champignons 2 portobello paddenstoelen 250 ml slagroom 15 gr basilicum (blaadjes gescheurd) 1. BEREIDEN... bekijk recept »

Pasta met zalm

2 blokjes Knorr Bouillon Finesse Pasta en Rijst 200 g farfalle 1 ui 2 el Solo Vloeibaar 450 g zalmfilet 200 g julienne groenten 2 dl room 1 Knorr Bouillonketeltje Vis takjes dille 1. Verdeel de vis in 4 porties. Leg 4 takjes dille weg voor de ve... bekijk recept »

PASTASCHOTEL MET PADDESTOELEN EN SPINAZIE

400 GR farfalle of fusilli 400 gr spinazie 250 gram paddestoelen italiaanse kruidenmix 250 ml sojaroom 1 dl groentebouillon 1 sjalot 1 teentje knoflook sojaboter paneermeel nootmuskaat peper en zout 1. Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius. ... bekijk recept »

Roergebakken pasta met curry en paprika

3 EL olijfolie 1 teentje knoflook fijngehakt 1 ui fijngehakt 100 Gr spekjes 2 rode paprika's 1 EL suiker 1 blik tomaten 2 EL madras currypaste 1 à 2 EL tomatenpuree peper en zout 400 GR farfalle pasta gekookt 1 handje gehakte basilicum 1 ... bekijk recept »

Stoofpotje met rode wijn

1 kg runderstoofvlees 1 ui 1 teentje knoflook 1 stengel witte selder 1 kleine wortel 175 ml Italiaanse rode wijn 400 gr tomatenblokjes uit blik 250 ml runder- of kalfsfond verse oregano olijfolie solo bakken en braden peper&zout (pezo)1. Pel u... bekijk recept »

mimosazalm met pasta en asperges

400 gr farfalle 700 gr verse zalmfilet 300 gr diepvriesasperges of 1 bussel verse 1 hardgekookt ei 8 el bieslook en peterselie (versgesnipperd) 2 dl lichte room 1 kl citroensap 2 el olijfolie peper en zout 1. laat de diepviesasperges oppervlakkig... bekijk recept »

Gegratineerde kip met mozzarella

4 kipfilets of kippenbouten 4 plakken parmaham 2 bolletjes mozzarella (uitgelekt) 800 gr tomatenblokjes (blik) 1 ui 2 teentjes knoflook 8 salieblaadjes 3 kl suiker olijfolie nootmuskaat peper&zout (pezo)1. Verwarm de oven voor op 200°.2. Bak de... bekijk recept »

Pasta met asperges en ham

voor 4 personen: 300 g pasta naar keuze (bijv. penne of farfalle) zout 500 g witte asperges 2 eetlepels olijfolie 1 eetlepel citroensap 200 g gegrilde achterham 150 g verse roomkaas met tuinkruiden (bijv. Boursin) versgemalen peper, nootmuskaat 50 g ... bekijk recept »

Schnitzel Wok met parmaham en gorgonzola kaas

4 varkensschnitzels van 150 gram stuk. 8 plakjes parmaham. 16 verse salieblaadjes, of gedroogde salie. cocktailprikkers. 400 gram broccoli, in roosjes verdeelt. 1 rode paprika, in reepjes gesneden. 40 gram amandelen, goudbruin geroosterd. 150 gram g... bekijk recept »

Pasta met gegrilde kip en rucola

Voor 4 personen: 500 gr volkoren korte deegwaren (vb. Penne) 200 gr kippefilet 100 gr rucola (raketsla) 300 gr kerstomaten 50 gr parmezaanse kaas 1 eetlepel pijnboompitten 2 eetlepels olijfolie 2 eetlepels koolzaadolie sap van 1/4 sinaasappel balsami... bekijk recept »

Pagina 28 van 30