Recepten met farfalle

300 recepten met farfalle

Farfalle

Farfalle Farfalle zijn een soort pasta die gemaakt is van durumtarwe. Ze hebben een vlindervormig uiterlijk, met een breed middengedeelte en twee smalle uiteinden. Farfalle is een veelzijdige pasta die kan worden geserveerd met een verscheidenheid aan sauzen en ingrediënten. Farfalle is verkrijgbaar in verschillende maten, van klein tot groot. De meest voorkomende maat is medium, die ongeveer 3 cm lang is. Farfalle kan vers of gedroogd worden gekocht.

Pastasalade met tonijn

Voor 4 personen:[list] 1 blik tonijn op olie van 400 g (alternatief: zalm uit blik, gestoomde makreel) 250 g pasta, bijvoorbeeld farfalle of fussili 250 g sperziebonen, sugar snaps of peultjes 2-3 geroosterde paprika's uit pot 8 zwarte olijven zonder... bekijk recept »

Pastasalade met zalm en spinazie

Voor 4 personen: 400 g gerookte Schotse Atlantische zalmfilet 150 g tomatenblokjes (diepvries) 100 g verse champignons 1 kleine kop bladspinazie (los diepgevroren) 250 g farfalle 1 eetl. olijfolie sap van 1/4 citroen Voor de dressing: 2 eetl. yoghurt... bekijk recept »

Pasta met Romige Paddestoelensaus

Voor 4 personen: 400 g pasta (pipe rigate of farfalle) 1 sjalotje 1 teen knoflook 250 g champignons 1 eetlepel olijfolie 1 theelepel tijm 1 theelepel bouillonpoeder 125 ml slagroom 150 g geraspte jong belegen kaas 1 eetlepel fijngehakte bieslook 2 ee... bekijk recept »

Groentebouillon met vlindertjes

Voor het deeg: 200 gr volkoren tarwemeel 3 eieren 1 eetlepel olie zout extra bloem om uit te rollen Voor de soep: 2 preien 2 wortelen 2 stengels bleekselderij 2 blaadjes laurier 1 takje tijm 1 bosje peterselie 2 sjalotjes 2 teentjes knoflook 50 gr bo... bekijk recept »

Vlinderpasta met kalkoenpakketje

voor 4 personen: 50 gram blanke rozijnen 400 gram kalkoenfilet peper en zout 2 appels (liefst goudrenetten) 2 eetlepels citroensap 1 theelepel kaneelpoeder 1 eetlepel honing 2 eetlepels abrikozenjam 400 gram vlinderpasta of strikjespasta (farfalle) 2... bekijk recept »

Hongaars stoofpotje met kalfsvlees

voor 2 - 3 personen: 225 - 275 gram kalfslappen 4 eetl. (olijf)olie 2 uien, gesnipperd 1 teentje knoflook, ragfijn gehakt 2 (afgestreken) theel. geurige paprikapoeder (Edelsusz) 1 (afgestreken) theel. pittige paprikapoeder (Rosen-paprika) 2 - 3 grote... bekijk recept »

Pastasalade met tonijn

1 blik tonijn op olie (400 gram) 250 gram pasta, bijvoorbeeld farfalle of fussili 250 gram sperziebonen, sugar snaps of peultjes 2-3 geroosterde paprika’s uit pot 8 zwarte olijven zonder pit 1 rode ui sap van 1 citroen 4-6 eetlepels olijfolie extra v... bekijk recept »

Lam Met Lam

300 gram lamsbout. 150 gram lamsoren (zeeaster). 1 eetlepel grove mosterd. 1 eetlepel honing. zout en peper. 2 bosuitjes. 1 eetlepel (olijf)olie. naar smaak japanse oestersaus. Hulpmiddelen Koekepanslacentrifuge of vergiet. Hulpmiddelen - Koekepansl... bekijk recept »

Italiaanse Pastasalade Met Kip En Pijnboompitten

-3 handjes pasta (penne of farfalle) -500 gram kipfilet -150 gram ham-blokjes (achterham) -12 zwarte olijven ontpit -8 kerstomaatjes -1 el pijnboompitten Kruiden voor kipmarinade: -1 tl rozemarijn -1 tl pizzakruiden (bij C1000 van Silvo) -2 tl paprik... bekijk recept »

Gamba Bijt Varken

250 gr varkenshaas,12 gamba's,10 plakken chorizoworst,half bosje koriander3 el madeira,2 glazen port2 lookteentjes3 laurierbladenolijfolie Hulpmiddelen Braadpan Hulpmiddelen - Braadpan Bereidingswijze Snijd het varkenshaasje in kleine blokjes van 1 ... bekijk recept »

Pagina 29 van 30