300 recepten met farfalle
1 ui 1 teentje knoflook olijfolie 1 winterpeen 1 gele paprika 250 g salami 300 g boerenkool 1.5 l runderbouillon 100 g farfalle 75 g Pecorino Pel en snipper de ui. Pel en snijd de knoflook fijn.Verhit ... bekijk recept »
300 g farfalle 1 citroen 2 kipfilets 80 ml extra vierge olijfolie 40 g walnoten 40 g Pecorino Romano 20 g platte peterselie (bakje à 20 g)1. Boen de citroen schoon en rasp de gele schil. Kook de farfalle volgens de aanwijzingen op de... bekijk recept »
300 g farfalle (pasta) 1 komkommer 160 g gerookte kipfilet (stuk) 2 friszure appels (bijv. Granny Smith) 5 stengels bleekselderij 125 g verse geitenkaas met honing 125 ml crème fraîche 1 tl rozemarijn1. Kook de pasta volg... bekijk recept »
400 g farfalle (strikjespasta) 2 kipfilets (schaal, ca. 375 g) 2 eetlepels (vloeibare) margarine 2 appels 1 bekertje zure room (125 ml) 2 eetlepels Dijon mosterd (potje a 210 g) 1 zak gemengde ijsbergsla (200 g) ... bekijk recept »
400 g farfalle (strikjespasta) 200 g doperwten (koelvers) 100 g grano padano (kaas) 250 ml slagroom1. Kook de farfalle beetgaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Voeg na 5 minuten koken de doperwten toe en kook ze met de ... bekijk recept »
300 g farfalle (pasta) 500 g cherrytomaten (bakje à 250 g) ½ ui 250 g mozzarella (zakje à 125 g) 50 g groene olijven zonder pit 6 zongedroogde tomaten in olie 5 ml olijfolie extra vergine (fles à 250 ml)1. Kook de... bekijk recept »
300 g farfalle (pasta, zak 500 g) 1 duopak gerookte spekblokjes (250 g) 1 aubergine 2 el olijfolie 2 uien (in halve ringen) 2 tl gedroogde Italiaanse kruiden 1 bakje cherry tomaten ((250 g), gehalveerd) 1 zakje minib... bekijk recept »
125 g farfalle (of cravattine (strikjespasta)) 250 g zeevruchtencocktail (diepvries) 1 limoen 2 el groene olijventapenade 5 el olijfolie extra vierge 2 snackkomkommers 100 g jonge bladsla1. Kook de pasta beetgaar volgens de aanw... bekijk recept »
1 liter kraanwater 250 ml soepstart groentesoep ½ el Italiaanse kruiden 250 g boontjesmix 250 g cherrytomaten 50 g pasta (kleine soort, bijv. farfalle) 100 g Hollandse geitenkaas (stuk) 15 g verse basilicum 1 el olijfol... bekijk recept »
300 g farfalle 250 g chorizo 1 courgette 150 g gesneden ui 2 el arrabbiata pesto 250 g fijngesneden andijvie 200 g hüttenkäse1. Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Giet af en spoel koud onder stromend water. L... bekijk recept »