300 recepten met farfalle
400 g farfalle 50 g foreleitjes 1 citroen 10 g basilicum 10 g dille 2 dl bieslook 2 dl room 3 dl kreeftfond 2 eetlepels olijfolie peper en zout1. Schil zeste van de citroen en pers de citroen uit. Mix de helft van de foreleieren met de helft van het ... bekijk recept »
250 g farfalle 340 g Kids tomatensaus 8 chipolata's 1 handvol basilicum 2 eetlepels olijfolie Parmezaanse kaas peper zout1. Kook de pasta al dente in gezouten water (± 7 minuten). Zet hem opzij, maar hou warm. 2. Snijd de chipolata’s in stukjes en ba... bekijk recept »
300 g farfalle 1 ui 2 el olijfolie 400 g snijbonen 4 el gevarieerde gezouten notenmelange 1 citroen 400 g artisjokharten 15 g basilicum 260 g tonijn in olie (blikje)1. Kook de farfalle volgens de aanwijzingen op de verpakking bee... bekijk recept »
300 g farfalle 2 uien 3 el olijfolie 250 g cherrytomaten 400 g tomaten 65 ml crème fraîche 25 g Italiaanse kruidenmix (diepvries) 150 g geraspte jong belegen kaas1. Kook de farfalle volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af... bekijk recept »
300 g farfalle 250 g cherrytomaten 100 g roomkaas 150 g spinazie 200 g gerookte zalmblokjes 2 el kappertjes 6 el Thousand Islands sladressing1. Breng ruim water aan de kook met zout. Kook de pasta in 10-12 min. beetgaar en laat afkoelen i... bekijk recept »
300 g farfalle (pasta, zak 500 g) 2 el olijfolie 1 zakje bosuitjes ((3 stuks), in schuine stukken) 1 teen knoflook (fijngesneden) 2 takjes rozemarijn (de naalden fijngesneden) 2 blikjes tonijn (in olijfolie) 1 bli... bekijk recept »
500 g farfalle 180 g gedroogde tomaten in olie (potje) 200 g salami 200 g gemengde sla (zakje 200 g) 3 el sladressing balsamico (fles 270 g) 150 g pastasaus tomaat en mascarpone1. Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de v... bekijk recept »
300 g farfalle (strikjespasta) 2 uien 2 el olijfolie 1 potje groene olijven zonder pit (240 g) 1 pak Quorn-stukjes 1 pak roerbakgroente Italiaans (diepvries, 450 g) 1 pot sugo verdure (tomatensaus, 470 g) 1 zakje gem... bekijk recept »
250 g farfalle 1 courgette 400 g geraspte bietjes 150 g peen julienne 75 g Castello blue 30 g basilicum 100 ml sladressing blue cheese 125 g frambozen 30 g saladepijnboompitten1. Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking.... bekijk recept »
1 bosje basilicum, fijngehakt 1 bosje bladpeterselie, fijngehakt 250 g calamaris 150 g cocktailtijgergarnalen (voorgekookt) enkele takjes bladpeterselie 250 g farfalle (Barilla n° 65 – kooktijd 10 min.) 3 fijngesneden jonge uitjes 50 g groene en/of z... bekijk recept »