281 recepten met fusilli
400 gram fusilli tricolore 300 gram sperziebonen 1rode paprika 1ui 1potje gemarineerde artisjokken[190 gram] 1potje pitloze zwarte olijven[240 gram] 200 gram salami 1 bakje italiaanse pestodressing 100 gram Fusilli,groenten,olijven,salamireepjes en d... bekijk recept »
Fusilli tricolore 2 blikjes tonijn naturel(in water) bakje champignon bekertje creme fraiche rode pesto (2 eetlepels) zout en peper. De fusilli koken.Champignon en evt.andere groent bakken,verder is het een kwestie van alles in een pan,roeren en goed... bekijk recept »
300 gr fusilli3 bosuitjes200 gr gerookte kip250 gr wortel-selleriesalade3 rijpe perziken100 gr gezouten cashewnotenzoutpeper Kook de fusilli en laat hem voldoende afkoelen (in bv. koelkast). Snij de bosuitjes, kip en de perziken. Hussel vervolgens al... bekijk recept »
250 a 300 gram fusilli (macaroni) 1 zakje ovenpasta van (knor) 1bekertje creme frais 1grote tomaat 150gr champignons 300gr gekookte ham (of gerookte spekjes) 1 zakje belegen gerapste kaas Maak de saus klaar zoals op het pakje staat voeg de creme frai... bekijk recept »
1 pak Grand' Italia Fusilli ( net wokkels) 1 potje Grand' Italia 4 formaggi 1 potje Grand' Italia picante (mag ook 2 andere smaken) 1 zakje gesneden uien 1 rode paprika 1 courgette 1 bakje champions 500 gram rundergehakt blikje ananas 2 e... bekijk recept »
300 g fusilli (pasta) 1 pot rauwkostsalade zoetzuur (530 g) 1 pakje bakbacon (ca. 115 g) 2 tomaten 3 bosuitjes 100 g oude kaas (stukje) 6 eetlepels yoghurtdressing (fles a 450 ml) Rauwkost laten uitlekken. Bacon in stukjes snijden en uitbakken ... bekijk recept »
2 eetlepels olijfolie 2 fijngesneden teentjes knoflook 1 fijngesneden ui 1 dl droge witte wijn 8-10 zongedroogde tomaten op oliein reepjes 1 eetlepel kappertjes 1 eetlepel fijngesneden basilicum zoutversgemalen zwarte peper voor de salade: 300 gr fus... bekijk recept »
2 el olijfolie 150 g Italiaanse roerbakgroenten 100 g fusilli (spiraaltjespasta) 75 g hamblokjes 1 pak Knorr Soepbasis Tomaat 75 g geraspte (Parmezaanse) kaas italiaanse kruiden Verhit de olie in een soeppan en roerbak de groenten 1 minuut op ee... bekijk recept »
250 gr. kastanjechampignons 150 gr. Oesterzwammen 100 gr. Cantarellen 400 gr. Fusilli 4 tenen knoflook 2 uien Creme fresh Rode wijn Verhit olijfolie in de koekenpan. Fruit de knoflook en de ui. Voeg de champignons toe en bak ze tot ze licht bruin zij... bekijk recept »
1 kippenbouillontablet 75 g fusilli 300 g boerensoepgroenten 1 pak gezeefde tomaten 1/2 klein potje witte bonen 100 g kipfilet (vleeswaar) in dikke plakken 1 eetlepel groene pesto 50 g geraspte parmezaanse kaas 8 sneetjes volkorenbrood Breng ... bekijk recept »