281 recepten met fusilli
200 gram Honig Fiorenza Fusilli2 eetlepels mayonaise2 eetlepels creme fraiche1 a 2 eetlepels azijn1 dikke plak ham (150 gr) in blokjes1 blikjes asperges uitgelekt en in stukjes (kopjes apart houden)2 hardgekookte eieren2 tomaten klein gesneden1 klein... bekijk recept »
1 kippenbouillontablet 75 gm fusilli 300 gm boerensoepgroenten 1 pkg gezeefde tomaten 1/2 small potje witte bonen 100 gm kipfilet (vleeswaar) in dikke plak; ken 1 eetlepel(s) groene pesto 50 gm geraspte parmezaanse kaas 8 sneetjes volkorenbrood Berei... bekijk recept »
1 kippenbouillontablet 75 gm fusilli 300 gm boerensoepgroenten 1 pkg gezeefde tomaten 1/2 small potje witte bonen 100 gm kipfilet (vleeswaar) in dikke plak; ken 1 eetlepel(s) groene pesto 50 gm geraspte parmezaanse kaas 8 sneetjes volkorenbrood Berei... bekijk recept »
4 soeplepels olijfolie peper en zout 1 blokje Knorr Finesse Pasta & Rijst 2 soeplepels pijnboompitten 12 zwarte olijven 250 g fusilli of andere korte ongevulde pasta 500 g kerstomaatjes 2 grote handen vol rucola 75 g parmezaanse kaas in fi... bekijk recept »
200 g fusilli of andere korte ongevulde pasta zout, versgemalen peper 500 g kleine trostomaatjes 75 g rucola 12 zwarte olijven zonder pit 2 el pijnboompitten 5 el Bertolli olijfolie (75 ml) 75 g parmezaanse kaas (stukje)1. Kook de fusilli in een... bekijk recept »
Voor 4 personen: 2 doosjes Boursin salade 500 gr fusilli pasta 500 gr kerstomaten 100 gr pijnboompitten 50 rucola basilicum olijfolieKook de fusilli al dente en laat afkoelen Gril de pijnboompitten in een pan zonder olie. Meng de afgekoelde pasta met... bekijk recept »
Voor 2 personen: scheutje olie 250 gr gedroogde fusilli 375 gr asperges, uiteinden verwijderd en in stukjes van 5 cm gesneden 125 gr diepvriesdoperwten, ontdooid 2 grote tomaten, ontveld, van zaad ontdaan, in stukken klein handje basilicumblaadjes in... bekijk recept »
300 GR. FUSILLI (PASTA), EEN HALF ZAKJE PIJNBOOMPITTEN, 4 EETLEPELS OLIJFOLIE, 4 KIPROLLETJES (CA. 400 GR.), 2 DL. DROGE WITTE WIJN, 2 ZAKKEN PANKLARE SPINAZIE (A 300 GR.), 2 EETLEPELS GROENE PESTO, ZOUT EN PEPER. FUSILLI BEETGAAR KOKEN VOLGENS GEBRU... bekijk recept »
1 groene paprika 1 gele paprika 1 bosui 1 grote rode ui 2 teentjes knoflook handvol pijnboompitten 200 ml. creme fraiche (Albert H. eigen merk is erg goed)100 ml. shanghai chilisaus (grote fles van de aldi is erg lekker) 1 kippenbouillon tablet 500 g... bekijk recept »
300 g tricolore fusilli25 g boter25 g bloem250 ml melk1 visbouillontablet3 teentjes knoflook gepeld1 klein uigesnipperd300 g kabeljauwfilet in blokjes1 bakje roze garnalen (125 g)125 ml slagroom3 el fijngehakte dille (vers of diepvries) In pan met ru... bekijk recept »