281 recepten met fusilli
350 g fusilli (pasta, zak a 500 g) 2 dozen snijbonen (diepvries, a 300 g) 2 uien 2 eetlepels olijfolie 250 ml melk 1 pakje mix voor tagliatelle roomsaus (70 g) 1 blik roze zalm (418 g)1. Fusilli volgens gebruiksaanwijz... bekijk recept »
300 g fusilli 250 g cervelaatworst 250 g champignons 1 courgette 150 g verse roomkaas met kruiden1. Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. 2. Halveer ondertussen de cervelaat in de lengte en snijd de helften in plakj... bekijk recept »
250 g Honig Wokpasta fusilli 1 pakje Honig Mix voor pesto-tomatensaus (71 g) 2 el olijfolie 285 g kipfiletblokjes 400 g Italiaanse roerbakmix 250 g champignons 800 ml water 1 hapjespan of wok1. Verhit in een hapjespan of wok de olie. Bak de ki... bekijk recept »
250 g Honig Wokpasta fusilli 2 el olijfolie 285 g kipfiletblokjes Nieuwe Standaard Kip 1 ui 1 teen knoflook 1 rode paprika 400 g Italiaanse roerbakmix 76 g Honig mix voor Italiaanse kruidensaus 1 snufje peper 1 wok1. Verhit in een wok of hap... bekijk recept »
300 g fusilli 3 bosuitjes 200 g kipfilets fumé 3 perziken 100 g gezouten cashewnoten 250 g wortel-selleriesalade1. Kook de fusilli gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking en laat afkoelen onder koud stromend water. 2. Snijd de bosuit... bekijk recept »
500 g fusilli (zakje 500 g) 55 g amandelschaafsel (bakje) 2 sneetjes wit casinobrood 100 ml halfvolle melk 465 g geroosterde paprika's (pot) 1 teen knoflook 400 g gerookte kipfilet 500 g cherrytomaten (bakje à 250 g)... bekijk recept »
300 g fusilli 1 rode ui 2 teentjes knoflook 250 g kastanjechampignons olijfolie om in te bakken 1 el tomatenpuree 250 g cherrytomaten 1 el groene pesto 5 eieren 150 ml room 120 g roomkaasbolletjes ... bekijk recept »
400 g fusilli (pasta) 1 snufje zout 3 el olijfolie 1 teen knoflook 375 g wilde zalmfilet (diepvries) 300 g broccoli 400 g tomaten 200 g crème fraîche 50 g Parmezaanse kaas 1 el pijnboompitjes1. Kook de pasta in ruim water met zo... bekijk recept »
2 tl Italiaanse (kruiden (potje 12 g)) 2 el kappertjes 400 g fijngehakt (vegetarisch, schaal 175 g) 3 el olijfolie 300 g fusilli (pasta, zak 500 g) 600 g snijbonen (schaal 400 g) 1 pot sugo tradizionale (470 g) ... bekijk recept »
300 g fusilli (pasta) 1 ui 2 rode paprika's 2 eetlepels olijfolie 2 potten pastasaus tomaat (paprika en chili, (a 185 g)) 1 pakje hamblokjes (250 g) 1 zak gemengde ijsbergsla (200 g) 5 eetlepels balsamicodressing1. F... bekijk recept »