668 recepten met lasagne
127 g mix voor lasagnesaus 500 ml halfvolle melk 500 ml kraanwater 600 g Italiaanse roerbakmix 250 g lasagnebladen 250 g salami (plakjes) 125 g mozzarella 1 tl gedroogde oregano1. Verwarm de oven voor op 200 °C. Bereid de lasagnesa... bekijk recept »
1 courgette 1 aubergine 4 el olijfolie 1 prei 690 ml tomatensaus (fles) 250 g lasagnebladen 200 g gemalen oude kaas 481. Verwarm de oven voor op 200 °C. Snijd de courgette en aubergine in plakjes. Verhit de olie in een grote koekenpa... bekijk recept »
2 eetl olijfolie 3 courgettes 300 gr gehakt 2 sjalotjes 200 ml tomatenpuree snufje chilipoeder 100 gr geraspte kaas 9 verse of voorgekookte lasagnevellen Zout en peper 1 theel paprikapoeder 1 theel tijm Klontje boterVerwarm de oven voor op 200 graden... bekijk recept »
3 vellen verse lasagne 200 g groene aspergetips (punten) 200 ml geslagen room (23% vet) 75 g geraspte geitenkaas 1 tl paprikapoeder 8 plakjes pastrami 12 blaadjes basilicum1. Halveer de vellen lasagne en snijd elke helft schuin ... bekijk recept »
3 eetlepels olijfolie 2 sjalotten (in dunne partjes) 2 teentjes knoflook (fijngehakt) 500 g kastanjechampignons (in plakjes) 1 zakje bechamelsaus (pak a 2 zakjes) 600 ml melk 150 g gorgonzola (kaas) 1 pak lasagnevell... bekijk recept »
1 schaal rundergehakt (300 g) 1 zak Italiaanse roerbakmix (400 g) 1 pak Italiaanse lasagne (voordeelpak, 392 g) 800 ml melk 1 courgette 100 g gemalen jonge kaas (zakje 175 g)1. Verwarm de oven voor op 200 °C. Verhit een ... bekijk recept »
1 pak Grand’Italia Lasagne 1 fles Grand’Italia Sugocasa Erbe 1 aubergine 1 courgette 2 bollen mozzarella (à 125 g) 1 scheutje extra vergine olijfolie 1 grillplaat of grillpan1. Verwarm de oven voor tot 180 °C. 2. Snijd de... bekijk recept »
100 gr gehakt1 eetl olie75 gr geraspte kaas400 gr tomatensaus½ courgette 1 teentje knoflook Peper en zout 1 theel suiker12 verse lasagnebladen Boter om in te vettenTijm of oreganoHak de knoflook fijn.Verhit de olie in een pan en bak de knoflook en he... bekijk recept »
300 g boerenworst (schaal) 400 g paddenstoelenmelange 15 g salie (bakje) 75 g boter 75 g bloem 1 liter volle melk 75 g Pecorino Romano (kaas) 1 bospaddenstoelenbouillontablet 1 knolselderij 12 verse lasagnebladen ... bekijk recept »
200 ml kookroom light 150 g geraspte belegen kaas 2 eieren 2 el olijfolie 2 uien 1 snufje zout 1 snufje peper 250 g lasagnebladen naturel 500 g gekookte rode bietjes 1 handappel 200 g zachte geitenkaas 50 g walnoten 1 ovenschaal1. Verwarm... bekijk recept »