Recepten met lasagne

668 recepten met lasagne

Lasagne

Lasagne Lasagne is een Italiaanse pastagerecht dat bestaat uit lagen pasta, bechamelsaus, tomatensaus en gehakt. De lasagnebladen worden afwisselend met de sauzen en het gehakt in een ovenschaal gelegd en vervolgens bestrooid met kaas en gebakken in de oven. Lasagne is een populair gerecht voor zowel lunch als diner. Lasagne is verkrijgbaar in verschillende vormen, waaronder verse lasagnebladen, gedroogde lasagnebladen en kant-en-klare lasagnevellen.

Vislasagne Met Mozzarella, Tomatensaus En Pesto

-1 kg koolvisfilet (of een andere witte visfilet) -2 bollen mozzarella in fijne plakjes gesneden -250 g gepelde garnalen Pastadeeg: 600 g bloem snuifje zout 6 eieren 2 eetlepels olijfolie Tomatensaus: 5 tomaten 2 sjalotten 1 teentje look olijfolie 25... bekijk recept »

Vislasagne

? 20 lasagnavellen 3 el olijfolie 2 sjalotjes fijngesneden 1 teentje knoflookfijngesneden 2 el fijngesneden (platte) peterselie 300 g schol- of tongfiletin lange dunne reepjes 300 g grote gepelde garnalenin kleine stukjes 2 tomatenontveldzaadjes verw... bekijk recept »

Tortillataartje

1 gesnipperde ui 1 teentje knoflook beetje olie 1 blik tomatenblokjes 400 gram Hollandse roerbakgroenten 1/2 eetlepel mexicaanse kruiden wraptortilla's geraspte belegen kaas zure room sla Fruit de genipperde uit en het teentje knoflook 3 minuten in ... bekijk recept »

Aardappellasagne Met Gehakt.

1 kg aardappelengeschildgewassen en in 1/2 cm dikke schijven gesneden 1 uifijngehakt 1 teentje knoflookfijngehakt 2 vleestomatenin plakken gesneden 2 eetlepels vloeibare margarine 350 gram rundergehakt 1 theelepel paprikapoeder zoutversgemalen peper... bekijk recept »

Luchtig Spinazietaartje

8 plakjes bladerdeeg boter voor het invetten van de ovenschaaltjes 200 gr. spinazie in bevroren blokjes 4 eieren geitekaas of 40+ kaas zout peper 4 kleine tomaatjes Vet 4 rechthoekige 1-persoons ovenschaaltjes in; beleg deze met 1,5 of 2 plakjes blad... bekijk recept »

lasagna

Voor de vleessaus : 200 gr spekblokjes 2 uien 1 teentje knoflook 1 wortel 1 stukje knolselder (facultatief, als je geen liggen hebt moet je geen knol gaan kopen) olijfolie 200 gr rundsgehakt 1 blik gepelde tomaten basilicum, tijm, nootmuskaat en pepe... bekijk recept »

Venkel geratineerd a la Anya

Voor 4 personen: 4 venkelknollen 50 gram roomboter bouillonblokje 150 gram geraspte belegen kaasHaal het loof van de venkelknollen en snij deze in de lengte doormidden. Verwijder de harde delen van de knollen.Kook de venkelknollen in water met daarin... bekijk recept »

Mini lasagnas met courgetten en gedroogde ham

8 pastavellen(lasagna)2 courgettes2 teentjes look4 theelepels pesto2 dl roomverse basilicumblaadjesolijfolie4 sneden rauwe ham- Verwarm de oven voor op 180°C - Snij de courgette in fijne plakjes en de sneden ham in fijne repen. - Kook de lasagnevelle... bekijk recept »

Konijnfilet met hopscheuten en saus van donker bie

Voor 4 personen: 8 konijnenfilets 200 gr hopscheuten 200 gr rauwe ganzenlever citroensap 1 dl room donker bier bruine fond 4 blaadjes lasagneDe hopscheuten garen in water met citroensap. Afgieten en apart zetten. De room inkoken met peper en muskaatn... bekijk recept »

Zuiderse aardappellasagne

Voor 4 personen: 8 vastkokende aardappelen olijfolie 1 tomaat Provençaalse kruiden 4 plakjes geitenkaas 1 aubergine peper en zout 0.5 rode paprika 0.5 gele paprikaSchil de aardappelen en snij ze in dunne schijven. Snij de tomaat in vier schijven en d... bekijk recept »

Pagina 61 van 67