668 recepten met lasagne
6 vellen verse pasta200 gr. geraspte kaas50 gr. geschaafde amandelen125 gr. verse spinazie150 gr. zalmfilet125 ml. creme fraichegrove zwarte peperzeezoutscheutje olijfolie Vet een ovenschaal in met een beetje olie. Verdeel de zalm, de spinazie en de ... bekijk recept »
500 g broccoli250 g grotchampignonsolijfolie1 ui2 teentjes knoflook1 pakje passata di pomodori (2dl)peperzout oregano50 g boter50 g bloem3 dl groentebouillon200 g gorgonzola125 g creme fraiche1 pakje voorgekookte lasagnevellen150 g geraspte parmezaan... bekijk recept »
2 el olijfolie 1 ui (gesnipperd) 2 teentjes knoflook (gesnipperd) 1 zak panklare prei (300 gr) 1 pot bechamelsaus (Grand&prime Italia400 gr) 1/2 pot gegrilde paprika's (bv Grand&prime Italiain grove repen) verse lasagnevellen (bv AH) 100 gr oude kaas... bekijk recept »
2 eieren (kamertemperatuur)koffielepel zout en 200 gram semola di grano duro (merk De Cecco) Haal het deeg herhaaldelijk op stand 1 door de machine totdat de lapjes deeg stevig en zonder gaatjes erdoorheen kunnen (telkens de lapjes dubbelvouwen en al... bekijk recept »
50 g bloem60 g boter 1/2 l melk1/4 l groentebouillon vers gewreven nootmuskaat zoutvers gemalen peper1 bos dille 400 g zalmfilet3 prei vet voor de vorm 200 g lasagne bladeren 125 g Mozzarellakaas. Bloem in 50 g boter aansmoren. De melk en de groenteb... bekijk recept »
8 flinke stronkjes witlofzout2 sjalotten1 tl. kerrie2 el. bloem1 dl. creme fraiche250 g. achterham100 g. pittige Goudse kaas. Verwarm de oven voor op 175 graden. Neem van elk stronkje 6 blaadjes. Kook deze 3 min. in water met zout. Snijd de rest van... bekijk recept »
Lasagnabladeren 6 a 8 stuks450 gram spinazie a la creme300 gram kabeljauwhalf zakje geraspte kaasklein potje creme fraicheblikje tomatenpureebouillonblokjepeper en zout5 lepelsbloem - in een pannetje de spinazie en kabeljauw (in stukjes) opwarmen, b... bekijk recept »
Voor de vleessaus : 200 gr spekblokjes 2 uien 1 teentje knoflook 1 wortel 1 stukje knolselder (facultatief, als je geen liggen hebt moet je geen knol gaan kopen) olijfolie 200 gr rundsgehakt 1 blik gepelde tomaten basilicum, tijm, nootmuskaat en pepe... bekijk recept »
Voor 4 personen: 4 venkelknollen 50 gram roomboter bouillonblokje 150 gram geraspte belegen kaasHaal het loof van de venkelknollen en snij deze in de lengte doormidden. Verwijder de harde delen van de knollen.Kook de venkelknollen in water met daarin... bekijk recept »
8 pastavellen(lasagna)2 courgettes2 teentjes look4 theelepels pesto2 dl roomverse basilicumblaadjesolijfolie4 sneden rauwe ham- Verwarm de oven voor op 180°C - Snij de courgette in fijne plakjes en de sneden ham in fijne repen. - Kook de lasagnevelle... bekijk recept »