668 recepten met lasagne
300 gram bloem om te bestuiven3 eieren1 eetlepel olievershoudolie1. Zeef de bloem met een snuf zout op een schoon werkblad en maak een kuiltje in het midden. Klop de eieren los met de olie en giet dit mengsel in het kuiltje. Meng de bloem met de vin... bekijk recept »
50 gram boter50 gram bloem500 milliliter kokendhete groentebouillon2 eetlepel sherry1 eetlepel boter of olie1 ui gesnipperd400 gram gemengde paddenstoelen klein gesneden1 eetlepel Provençaalse kruiden2 eetlepel crème fraîche1. Laa... bekijk recept »
olijfolie 500 g (voorgekookte) lasagnevellen (wit of groen) 1 zak Bertolli pastasaus Bolognese 400 g béchamelsaus 300 g geraspte Parmezaanse kaas 1. Verwarm de oven voor op 200°C. Vet een ovenvaste schaal in met olie. 2. Bedek de bodem van de schaa... bekijk recept »
4 courgettes 2 aubergines 1 zak bertolli bolognese 200 gram geraspte parmezaanse kaas olijfolie zout1. snij de courgette over de lengte in plakken. Snij de aubergine over de lengte in plakken. Bestrooi de aubergines flink met zout, zodat het vocht... bekijk recept »
250 gr.zelf gemaakte pasta vellen of verse lasagne.300 gr in reepjes gesneden witte kool 100 gr.rookspek in blokjes.150 gr.gekookte ham in blokjes.90 gr.gesnipperde ui,30 gr. boter,3 eieren,1.25 dl.creme fraiche,125 ml. melk,zout en peper. Verwarm ... bekijk recept »
Zeevruchtenmengeling naar keuze vb. mosseltjesgarnalenscampiinktvisstevige witte vis - becamelsaus (gebruik voor de helft melk en de helft visbouillon of visfumet) - lasagneblaadjes - gemalen kaas om te gratineren - veel verse peterselie 1. pocheer d... bekijk recept »
250 gr groene lasagnevellenvoorgekookt 750 gr champignons in plakken 300 gr oesterzwammen of kastanjechampignons in stukjes 30 gr boter 3 sjalotjesfijngesneden 1 el bloem 1 bekertje creme fraiche 3 el basilicumfijngesneden zoutpeper. 4 dl slagroom 40... bekijk recept »
Basis Deeg Recept Voor LasagneCannelloni En Ravioli 500g raviolideeg(zie) bloem voor uitrollen - 200g kwark - 150g geraspte parmezaanse kaas - 1 ei - 1 eidooier - 4 e peterseliefijn - 1 uitje geraspt - kruim van oud wit brood - 1 vol t aromat - 1 t z... bekijk recept »
8 vastkokende aardappelen Olijfolie 1 tomaat Provenciaalse kruiden 4 plakjes geitenkaas 1 aubergine Peper Zout Halve rode paprika Halve gele paprika Schil de aardappelen en snij ze in dunne schijven. Snij de tomaat in vier schijven en de paprikas in ... bekijk recept »
6 vellen verse pasta200 gr. geraspte kaas50 gr. geschaafde amandelen125 gr. verse spinazie150 gr. zalmfilet125 ml. creme fraichegrove zwarte peperzeezoutscheutje olijfolie Vet een ovenschaal in met een beetje olie. Verdeel de zalm, de spinazie en de ... bekijk recept »