Recepten met lasagne

668 recepten met lasagne

Lasagne

Lasagne Lasagne is een Italiaanse pastagerecht dat bestaat uit lagen pasta, bechamelsaus, tomatensaus en gehakt. De lasagnebladen worden afwisselend met de sauzen en het gehakt in een ovenschaal gelegd en vervolgens bestrooid met kaas en gebakken in de oven. Lasagne is een populair gerecht voor zowel lunch als diner. Lasagne is verkrijgbaar in verschillende vormen, waaronder verse lasagnebladen, gedroogde lasagnebladen en kant-en-klare lasagnevellen.

Groentelasagne met rucola-riminikaas

900 gm bladspinazie(diepvries) 75 gm boter 50 gm bloem 600 ml melk 1 laurierblaadje 1 zout 1 peper 1 nootmuskaat 2 grote uien 1 pot geroosterde paprika's (nefeli) 100 gm geraspte pittige kaas 200 gm rucola-riminikaas (stuk bediening) 1 knoflook 12 la... bekijk recept »

Groentelasagne met rucola-riminikaas

900 gm bladspinazie(diepvries) 75 gm boter 50 gm bloem 600 ml melk 1 laurierblaadje 1 zout 1 peper 1 nootmuskaat 2 grote uien 1 pot geroosterde paprika's (nefeli) 100 gm geraspte pittige kaas 200 gm rucola-riminikaas (stuk bediening) 1 knoflook 12 la... bekijk recept »

Groentelasagne met rucola-riminikaas

900 gm bladspinazie(diepvries) 75 gm boter 50 gm bloem 600 ml melk 1 laurierblaadje 1 zout 1 peper 1 nootmuskaat 2 grote uien 1 pot geroosterde paprika's (nefeli) 100 gm geraspte pittige kaas 200 gm rucola-riminikaas (stuk bediening) 1 knoflook 12 la... bekijk recept »

Lasagna alla bolognese

400 g gemengd gehakt150 g mozzarella (in plakjes)400 g tomaten (gepeld, in blik)300 g lasagnevellen0.5 l melk1 stengel bleekselder (in blokjes)1 wortel (in blokjes)1 el tomatenpuree50 ml rode wijn1 ui (gesnipperd)2 teentjes knoflook (gesnipperd)3 el ... bekijk recept »

Duolasagne

12 lasagnevellen800 ml bolognesesaus1 pakje soepgroenten3 tomaten (in plakjes)3 courgettes500 g mozzarella (in plakjes)300 g ricotta100 g geraspte parmezaan2 el boter2 el bloem400 ml melkolijfolienootmuskaatpeperzout1. Verwarm de oven voor op 200°C. ... bekijk recept »

Zelfgemaakte pasta

500 g pastabloem5 eieren (klein)0.25 glas water1. Doe de bloem in een kom en maak in het midden een kuiltje. Breek er de eieren in en schenk er het water bij. 2. Schep wat bloem over de eieren en roer alles flink om met een houten lepel of klopper, t... bekijk recept »

Vislasagne

voor 6 personen: 1/2 kg lasagne 600 gr zalm +visbouillonblokje + citroen + 2 dl magere room + dille + 2 lp mosterd + peper + zout. 600 gr kabeljauw + een visbouillonblokje Vissaus : 1 lp boter, 2 lp bloem, ½ l bouillon en 1 dl room,peper en zout 5 to... bekijk recept »

Aardappellasagne met ham

1 kg vastkokende aardappelen 50 gr bloem 2 el boter/margarine 750 ml melk 1 groentebouillonblokje zout en peper nootmuskaat 250 gr bladspinazie 350 gr tomaten 50 gr geraspte kaas 200 gr gekookte ham (plakjes) 1. - schil de aardappelen en kook ... bekijk recept »

Cannelloni met paddestoelen en ricotta

24 vellen lasagne 2 teentjes knoflook, fijngesneden 500 g paddestoelen, grofgehakt zout peper nootmuskaat 300-400 g ricotta 50 g geraspte pecorino 2-3 el fijngesneden peterselie 100 g rauwe ham 1. 1 - Kook de lasagnevellen volgens gebruiksaanwij... bekijk recept »

Canneloni met garnalen en vis

300 g witte visfilet 8 grote garnalen 1 eiwit 100 ml room enkele verse dragonblaadjes 100 g zongedroogde tomaten grote lasagnebladen (of gedroogde canneloni) 1 bosje jonge wortelen 250 g fijne groene boontjes 1 venkel 1 prei 2 tomaten 200 ml... bekijk recept »

Pagina 65 van 67