668 recepten met lasagne
300 g witte visfilet 8 grote garnalen 1 eiwit 100 ml room enkele verse dragonblaadjes 100 g zongedroogde tomaten grote lasagnebladen (of gedroogde canneloni) 1 bosje jonge wortelen 250 g fijne groene boontjes 1 venkel 1 prei 2 tomaten 200 ml... bekijk recept »
12 verse lasagnevellen 500 gr wortelen, geschraapt, in blokjes 100 gr doperwten (diepvries) 150 gr gekookte ham, in blokjes 350 gr gemengd gehakt 2 el tomatenpuree 1 dl kalfsbouillon 1 sjalot, gesnipperd 2 EL peterselie, fijn gesnipperd 250 ... bekijk recept »
4 rijpe vleestomaten 1 sjalot 1 tak basilicum 1 tak oregano 1 levende kreeft van 850 g 2 el gesmolten boter 1 lente-ui 8 verse lasagnevellen van 20 op 20 cm 1 eiwit olijfolie peper zout1. Ontvel de tomaten en snij het vlees grof. Snipper de sja... bekijk recept »
4 forelfilets Solo Vloeibaar Light 100 ml light room peper en zout 3 eiwitten 1 prei 0.5 venkelknol 1 bussel peterselie 8 vellen lasagne 0.5 liter visbouillon 2 uien 1 bol look 2 bakjes rode kerstomaten 1 pot groene olijven, zonder pit 1 p... bekijk recept »
500 gr bloem (type 00) 5 kleine eieren 1/4 glas water pastamachine1. doe de bloem in eenkom en maak in het midden een kuiltje. breek er de eieren in en schenk er het water bij.schep wat bloem over de eieren en roer alles flink om met een houten lep... bekijk recept »
1 ui, gesnipperd 3 el olijfolie 1 teentje knoflook, fijngesneden 1 tl gedroogde oregano 500 gr rundergehakt 1 blik tomatenblokjes (400g) 250 gr lasagnevellen 450 gr bladspinazie 250 gr mascarpone 100 gr geraspte kaas1. - verhit de olie in een pan, fr... bekijk recept »
2 teentjes knoflook 100 g walnoten (gepeld) 1 kleine courgette 300 g gehakt 1 blik tomaatstukjes 1 Knorr bouillonketeltje groente 2 theelepels gedroogde Italiaanse kruidenmengsel 125 ml room 125 g lasagnebladen 50 g geraspte kaas 1. Verwarm de ov... bekijk recept »
8 VERSE LASAGEVELLEN 400 GR RICOTTA 200 GR RAUWE HAM 2 EIEREN 100 GR VERSE SPINAZIE 1 UI 3 DL TOMATENSAUS 1 TEENTJE KNOFLOOK 2 EL OLIJFOLIE 150 GR GEMALEN PARMEZAAN 2 EL GESNIPPERDE BIESLOOK 2 EL GEHAKTE BLADPETERSELIE NOOTMUSKAAT PEPER EN Z... bekijk recept »
bloemkool 400 gr gemengd gehakt 750 gr aardappelen ajuin 1 teentje knoflook 1 tas vleesbouillon fijngehakte peterselie 1 el bloem 100 gr gemalen kaas peper, zout nootmuskaat1. De aardappelen schillen, wassen en koken in licht gezouten water.2. Bloemk... bekijk recept »
1 kg rundsstoofvlees 1 fles rode wijn 500 gram sjalotjes 200 gram champignons platte peterselie 1 eetlepel bloem 1 koffielepel tomatenpuree 4 sneetjes gerookt spek 8 velletjes lasagne 4 wortelen prei boter peper & zout1. Smelt wat boter in een... bekijk recept »