Recepten met lasagne

668 recepten met lasagne

Lasagne

Lasagne Lasagne is een Italiaanse pastagerecht dat bestaat uit lagen pasta, bechamelsaus, tomatensaus en gehakt. De lasagnebladen worden afwisselend met de sauzen en het gehakt in een ovenschaal gelegd en vervolgens bestrooid met kaas en gebakken in de oven. Lasagne is een populair gerecht voor zowel lunch als diner. Lasagne is verkrijgbaar in verschillende vormen, waaronder verse lasagnebladen, gedroogde lasagnebladen en kant-en-klare lasagnevellen.

Canneloni met garnalen en vis

300 g witte visfilet 8 grote garnalen 1 eiwit 100 ml room enkele verse dragonblaadjes 100 g zongedroogde tomaten grote lasagnebladen (of gedroogde canneloni) 1 bosje jonge wortelen 250 g fijne groene boontjes 1 venkel 1 prei 2 tomaten 200 ml... bekijk recept »

Snelle cannelloni met wortel, gehakt en doperwtjes

12 verse lasagnevellen 500 gr wortelen, geschraapt, in blokjes 100 gr doperwten (diepvries) 150 gr gekookte ham, in blokjes 350 gr gemengd gehakt 2 el tomatenpuree 1 dl kalfsbouillon 1 sjalot, gesnipperd 2 EL peterselie, fijn gesnipperd 250 ... bekijk recept »

Ravioli van kreeft met tomatencoulis

4 rijpe vleestomaten 1 sjalot 1 tak basilicum 1 tak oregano 1 levende kreeft van 850 g 2 el gesmolten boter 1 lente-ui 8 verse lasagnevellen van 20 op 20 cm 1 eiwit olijfolie peper zout1. Ontvel de tomaten en snij het vlees grof. Snipper de sja... bekijk recept »

Cannelloni van forel met een sausje van

4 forelfilets Solo Vloeibaar Light 100 ml light room peper en zout 3 eiwitten 1 prei 0.5 venkelknol 1 bussel peterselie 8 vellen lasagne 0.5 liter visbouillon 2 uien 1 bol look 2 bakjes rode kerstomaten 1 pot groene olijven, zonder pit 1 p... bekijk recept »

zelf pasta maken

500 gr bloem (type 00) 5 kleine eieren 1/4 glas water pastamachine1. doe de bloem in eenkom en maak in het midden een kuiltje. breek er de eieren in en schenk er het water bij.schep wat bloem over de eieren en roer alles flink om met een houten lep... bekijk recept »

Romige spinazielasagne

1 ui, gesnipperd 3 el olijfolie 1 teentje knoflook, fijngesneden 1 tl gedroogde oregano 500 gr rundergehakt 1 blik tomatenblokjes (400g) 250 gr lasagnevellen 450 gr bladspinazie 250 gr mascarpone 100 gr geraspte kaas1. - verhit de olie in een pan, fr... bekijk recept »

Notenlasagne met courgette

2 teentjes knoflook 100 g walnoten (gepeld) 1 kleine courgette 300 g gehakt 1 blik tomaatstukjes 1 Knorr bouillonketeltje groente 2 theelepels gedroogde Italiaanse kruidenmengsel 125 ml room 125 g lasagnebladen 50 g geraspte kaas 1. Verwarm de ov... bekijk recept »

MINI CANNELLONI MET HAM EN TUINKRUIDEN

8 VERSE LASAGEVELLEN 400 GR RICOTTA 200 GR RAUWE HAM 2 EIEREN 100 GR VERSE SPINAZIE 1 UI 3 DL TOMATENSAUS 1 TEENTJE KNOFLOOK 2 EL OLIJFOLIE 150 GR GEMALEN PARMEZAAN 2 EL GESNIPPERDE BIESLOOK 2 EL GEHAKTE BLADPETERSELIE NOOTMUSKAAT PEPER EN Z... bekijk recept »

Parmentier gehakt

bloemkool 400 gr gemengd gehakt 750 gr aardappelen ajuin 1 teentje knoflook 1 tas vleesbouillon fijngehakte peterselie 1 el bloem 100 gr gemalen kaas peper, zout nootmuskaat1. De aardappelen schillen, wassen en koken in licht gezouten water.2. Bloemk... bekijk recept »

Open ravioli van rundsstoofvlees met rode wijn

1 kg rundsstoofvlees 1 fles rode wijn 500 gram sjalotjes 200 gram champignons platte peterselie 1 eetlepel bloem 1 koffielepel tomatenpuree 4 sneetjes gerookt spek 8 velletjes lasagne 4 wortelen prei boter peper & zout1. Smelt wat boter in een... bekijk recept »

Pagina 66 van 67