916 recepten met macaroni
300 g macaroni 1 ui 2 stengels bleekselderij 1 courgette 3 eetlepels olijfolie 1 schaaltje Provençaals gekruide runderreepjes (ca. 300 g) 1 blik gepelde tomaten (400 g) 50 g zwarte olijven1. Macaroni koken volgens gebruiksaanw... bekijk recept »
175 g macaroni grande 2 el olijfolie 150 g baconreepjes (bakje) 375 g ratatouille à la Provençale (blik) 2 tomaten 125 g mozzarella ½ tl gedroogde oregano1. Verwarm de oven voor op 200 ºC. Kook de pasta in water met zout vo... bekijk recept »
300 g elleboogjesmacaroni 2 uien 2 tenen knoflook 250 g champignons 100 g walnoten 2 el walnotenolie 400 g paddenstoelensaus (koelvers, bakje)1. Kook de macaroni volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snipper de uien en snijd de k... bekijk recept »
1 el olijfolie 1 ui (in partjes) 1 schaal half-om-halfgehakt (500 g) 1 bakje champignons ((250 g), in plakjes) 1 zak paprikamix ((3 stuks: rood en groen en geel), in blokjes) 1 blikje tomatenpuree (140 g) 1 bakje ... bekijk recept »
1 courgette 2 tenen knoflook 400 g artisjokken 150 g rauwe ham (vleeswaren) 400 g macaroni grande 2 el olie 125 ml crème fraîche 150 g geraspte kaas1. Snijd de courgette in stukjes, de artisjokken in partjes, de rauwe ham in reepje... bekijk recept »
1 bakje boemboe Sajoer Tjampoer (100 g Conimex) zout 350 g macaroni 1 dikke plak jong belegen kaas (ca. 150 g) 2 eetlepels roerbakolie 2 zakjes Chinese roerbakmix (` 250 g) 2 pakjes hamreepjes (ca. 200 g)1. Boemboegroe... bekijk recept »
350 g macaroni 600 g bloemkoolroosjes 2 el olijfolie 2 tenen knoflook 125 ml crème fraîche 1 el verse basilicum 100 g geraspte oude kaas1. Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar en giet af. Kook de bloemkoolroosje... bekijk recept »
425 g flespompoen 3 el olijfolie 300 g macaroni grande (biologisch) 7½ g salie (bakje à 15 g) 3 tenen knoflook 50 g geraspte Parmezaanse kaas 1 el extra vierge olijfolie1. Schil de flespompoen met een dunschiller of scherp ... bekijk recept »
300 g macaroni (pasta) 1 winterwortel 1 ui 2 el olijfolie 1 blik tomatenblokjes (400 g) 1 zakje verse basilicum (15 g) 1 tl suiker 2 el vloeibare margarine 1 schaal vegetarische worstjes met Italiaanse kruiden (250... bekijk recept »
300 g macaroni grande 1 el olijfolie 300 g half-om-halfgehakt 1 el gedroogde Italiaanse kruiden 400 g Italiaanse roerbakmix 400 g tomatenblokjes 75 g rucola1. Kook de macaroni volgens de aanwijzingen op de verpakking, bewaar 100 ml (per 4... bekijk recept »