Recepten met macaroni

916 recepten met macaroni

Macaroni

Macaroni Macaroni is een soort pasta die gemaakt is van durumtarwe. Het heeft een buisvormig uiterlijk, met een holle kern. Macaroni is een veelzijdige pasta die kan worden geserveerd met een verscheidenheid aan sauzen en ingrediënten. Macaroni is verkrijgbaar in verschillende vormen en maten, waaronder korte macaroni, elbow macaroni en penne. Macaroni is verkrijgbaar in verse en gedroogde vorm.

Provençaalse pasta

300 g macaroni 1 ui 2 stengels bleekselderij 1 courgette 3 eetlepels olijfolie 1 schaaltje Provençaals gekruide runderreepjes (ca. 300 g) 1 blik gepelde tomaten (400 g) 50 g zwarte olijven1. Macaroni koken volgens gebruiksaanw... bekijk recept »

Ovenpasta met groenten

175 g macaroni grande 2 el olijfolie 150 g baconreepjes (bakje) 375 g ratatouille à la Provençale (blik) 2 tomaten 125 g mozzarella ½ tl gedroogde oregano1. Verwarm de oven voor op 200 ºC. Kook de pasta in water met zout vo... bekijk recept »

Macaroni met champignon-notensaus

300 g elleboogjesmacaroni 2 uien 2 tenen knoflook 250 g champignons 100 g walnoten 2 el walnotenolie 400 g paddenstoelensaus (koelvers, bakje)1. Kook de macaroni volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snipper de uien en snijd de k... bekijk recept »

Macaroni met gehaktgoulash

1 el olijfolie 1 ui (in partjes) 1 schaal half-om-halfgehakt (500 g) 1 bakje champignons ((250 g), in plakjes) 1 zak paprikamix ((3 stuks: rood en groen en geel), in blokjes) 1 blikje tomatenpuree (140 g) 1 bakje ... bekijk recept »

Macaronischotel met rauwe ham

1 courgette 2 tenen knoflook 400 g artisjokken 150 g rauwe ham (vleeswaren) 400 g macaroni grande 2 el olie 125 ml crème fraîche 150 g geraspte kaas1. Snijd de courgette in stukjes, de artisjokken in partjes, de rauwe ham in reepje... bekijk recept »

Macaroni met boemboe ham en kaas

1 bakje boemboe Sajoer Tjampoer (100 g Conimex) zout 350 g macaroni 1 dikke plak jong belegen kaas (ca. 150 g) 2 eetlepels roerbakolie 2 zakjes Chinese roerbakmix (` 250 g) 2 pakjes hamreepjes (ca. 200 g)1. Boemboegroe... bekijk recept »

Macaroni met bloemkoolroosjes en oude kaas

350 g macaroni 600 g bloemkoolroosjes 2 el olijfolie 2 tenen knoflook 125 ml crème fraîche 1 el verse basilicum 100 g geraspte oude kaas1. Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar en giet af. Kook de bloemkoolroosje... bekijk recept »

Pompoenpasta

425 g flespompoen 3 el olijfolie 300 g macaroni grande (biologisch) 7½ g salie (bakje à 15 g) 3 tenen knoflook 50 g geraspte Parmezaanse kaas 1 el extra vierge olijfolie1. Schil de flespompoen met een dunschiller of scherp ... bekijk recept »

Italiaanse worstjes met tomatensaus

300 g macaroni (pasta) 1 winterwortel 1 ui 2 el olijfolie 1 blik tomatenblokjes (400 g) 1 zakje verse basilicum (15 g) 1 tl suiker 2 el vloeibare margarine 1 schaal vegetarische worstjes met Italiaanse kruiden (250... bekijk recept »

Macaroni met groente-gehaktsaus

300 g macaroni grande 1 el olijfolie 300 g half-om-halfgehakt 1 el gedroogde Italiaanse kruiden 400 g Italiaanse roerbakmix 400 g tomatenblokjes 75 g rucola1. Kook de macaroni volgens de aanwijzingen op de verpakking, bewaar 100 ml (per 4... bekijk recept »

Pagina 12 van 92