916 recepten met macaroni
Voor 4 personen: 500 gr macaroni, 1 teentje look, 6 sneden gekookte ham, 1 blikje maïs, 1 rode paprika, 200 gr geraspte kaas, voor de saus: 50 gr boter, 40 gr bloem, 1/2 l melk, kruiden.Pasta gaar koken. Ham in reepjes snijden. De zuiver gemaakte pap... bekijk recept »
Voor 2 personen: 300 gr volkorenmacaronie 2 bakjes champignons 1 ui (100 gr) 1 eetl fijngesneden peterselie ½ eetl olie 100 gr geraspte kaas 100 gr achterham Zout en peper BasilicumFruit de champignons en ui ca 5 min in de olie. Meng alle in... bekijk recept »
500 gr. macaroni 750 gr rundergehakt 2 tenen geperste knoflook 2-3 el bloem 1 tl zoete paprikapoeder 2 el olie 50 gram boeter 1 grote ui in dunne ringen 250 gr. kleine gehalveerde champignons 2 el tomatenpuree 2-3 tl dijonmosterd 60 ml witte wijn 1,2... bekijk recept »
Prei champignons peertjes (uit blik) Boursin (of vergelijkbare kruidenkaasgebruik geen "magere" variantdaar kun je geen saus mee maken) knoflookprovencaalse kruidenpeperzout macaroni Fruit de klein gesneden prei en champignons in olijfolie voeg... bekijk recept »
500 gr schelpjesmacaroni 1 courgette 1 teentje knoflook 250 ml magere room 1/2 bosje peterselie bakboter zout peper 1 theel. Provencaalse kruiden Kook de pasta. Snijd de courgette in blokjes. Verhit de boter en roer er de courgette door. Pel de knof... bekijk recept »
500 gr macaroni 600 gr kalkoen3 el gedroogde tomaten 3 sjalotjes 2 el olijfolie 1 theel tijm 2 dl slagroom 2 el verse basilicum (gehakt) zout peper Verhit de olie en bak de kalkoenreepjes op hoog vuur in 5 minuten bruin. Neem het vlees met ee... bekijk recept »
1 courgette 150 gram meergranen macaroni zout 25 g boter 1 teentje knoflook 2 eetlepels gehakte peterselie 2 theelepels provencaalse kruiden 1 bekertje creme fraiche halfvet 100 g geraspte kaas (Milner gerijpt) peper evt. handvol pijnboompitjesgeroos... bekijk recept »
300 gr. schelpjes-macaroni1 flinke courgette1 rode paprika250 gr. jonge kaas in blokjes, Saus: 40 gr. boter50 gr. bloem1/4 l groentebouillon1/4 l melk150 gr. kwarkpeper1 tl Provencaalse kruiden, Bovenkant: 2 el paneermeel2 el geraspte oude kaas Kook ... bekijk recept »
1 blik bruine bonen, 1 ui, 1,5 el boter, 1 teentje knoflook, 200 gr. soepgroenten, 1 blik tomaten, 1 blikje tom.puree, 2 groentebouillontabletten, 150 gr. macaroniBonen pureren. Ui snipperen. In grote pan boter verhitten. Ui in ca. 3 min. zachtjes b... bekijk recept »
Voor 4 personen: 400 gr. Pipe rigate macaroni 500 gr. gehakt Blik tomatenstukjes Zakje italiaanse kruidenmix (honig) 2 tl. rode pesto gesnipperd uitje geraspte kaas(25 minuten): De macaroni in 8 a 9 minuten koken. Ondertussen het uitje fruiten. Hiern... bekijk recept »