916 recepten met macaroni
1 bloemkool (groot)400 g macaroni30 g boter30 g bloem500 ml melk250 g cheddar (geraspt)peperzoutnootmuskaat1. Verdeel de bloemkool in roosjes en kook ze beetgaar in lichtgezouten water. Kook de macaroni al dente volgens de aanwijzingen op de verpakki... bekijk recept »
500 g macaroni1 kg rundergehakt1 ui3 tenen knoflook (geperst)2 stengels bleekselder3 laurierblaadjes2 eieren50 g parmezaan1 l melk2 el paneermeel100 g bloem200 ml rode wijn400 g tomatenblokjes2 el tomatenpuree100 g boter1 kaneelstokje1 kruidnagel1 el... bekijk recept »
500 g macaroni200 g spekblokjes (gezouten)1 ui400 ml room1 kl tomatenpureetabascoolijfoliepeperzout1. Kook de pasta beetgaar. 2. Pel en snipper de ui. Stoof ‘m glazig in een scheutje olijfolie. Doe er het spek bij en laat zachtjes meebakken. 3. Doe d... bekijk recept »
200 g macaroni1 bloemkool1 broccoli50 g gekookte ham2 el kruidenkaas (type Boursin)25 g gemalen gruyère4 dl groentebouillon1 dl lichte roompeperzout1. Kook de macaroni beetgaar in gezouten water. 2. Verdeel de bloemkool en de broccoli in roosjes. Sto... bekijk recept »
400 g macaroni2 el boter ( wat extra)2 el bloem400 ml melk300 g cheddar (geraspt)1 kl scherpe mosterd200 g kerstomaten1 el paneermeel1 el gehakt peterseliezoutcayennepeper1. Verwarm de oven voor op 200°C. Vet 4 kleine ovenschaaltjes in met b... bekijk recept »
400 g macaroni250 g garnalen (grote rauwe, gepeld)800 g tomaten2 tenen knoflookcitroensap2 el zure roomolijfoliepeperzout1. Kook de pasta beetgaar. Laat uitlekken. 2. Pel de tomaten, verwijder de zaadjes en snij ze in stukken. 3. Pel de knoflook en h... bekijk recept »
500 g macaroni200 g ham (blokjes)1 ui (gesnipperd)2 el bloem200 g cheddar (geraspt)60 g boter100 ml room400 ml melk1. Snipper de ui. 2. Verwarm de oven voor op 200°C. 3. Kook de macaroni beetgaar in gezouten water. 4. Stoof de ui even aan in de b... bekijk recept »
300 gram grote macaronischelpjes1 ui, gesnipperd4 eetlepel olijfolie2 teentjes knoflook, gesnipperd600 gram kastanjechampignons, in vieren150 gram parmaham, in repen3 eetlepel fijngehakte platte peterselie50 gram versgeraspte Parmezaanse kaas1. Breng... bekijk recept »
1. Kook 350 gram grote macaroni met zout beetgaar. Bestrooi 1 aubergine, in kleine blokjes, met zout. Verhit 100 ml olijf- of zonnebloemolie en bak hierin de aubergine goudbruin. Schep de aubergine op keukenpapier en laat uitlekken. Fruit in het bakv... bekijk recept »
Voor 4 personen: 200 gram elleboogjes macaroni zout, peper 4 takjes peterselie 2 el Calvé mayonaise 1 el creme fraicheKook de macaroni in water met zout volgens de gebruiksaanwijzing. Spoel de macaroni goed af met koud water en laat het uitlekken. Ha... bekijk recept »