916 recepten met macaroni
voor 2 personen: 300 g penne (macaroni) 1 courgette 2 eetlepeis olie 1 theelepel Italiaanse kruiden zout en peper 1 pakje MonChou a 100 g 2 blikjes tonijn met groentenKook de penne volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking. Snijd de courgette in... bekijk recept »
350 gr volkoren spaghettibosje peterselie, fijngesnedenca. 6 zachte handperen4 dl slankroom2 theelepels kerrie300 gr geraspte pitte kaaspijnboompitten- Spaghetti gaar koken. - Laat de room en kerrie in een pannetje warm worden. - Voeg peterselie en d... bekijk recept »
1 grote bloemkool 1 rode paprika 400 gram gehakt 30 gram boter 2 uien 1 theelepel oregano 1 theelepel thijm 1 theelepel chilipoeder 1 blikje tomatenpuree 1 theelepel azijn 1 theelepel bruine basterd suiker 3 dl bouillon peper 3 takjes bladselderijBlo... bekijk recept »
200g pasta (strikjes macaronitagliatelli,spaghetti)klein tonnetje creme fraiche1/2 bakje champignons1 grote ui100g danish blue of andere blauwe kaasblikje peren op sapprovencaalse kruidenpeper(olijf)olie Kook de pasta Fruit de ui in een scheutje olij... bekijk recept »
1,5 zakken ratatouillemix. 1 fles Maggi Basis voor groentesoep. 2 plakken a 150 gram gebraden gehakt. 100 gram elleboogmacaroni. 1 eetl. olie. 2 eetl. Provencaalse kruiden. 1,75 liter water. Verhit de olie in een soeppan en bak de groenten in ongevee... bekijk recept »
1 el olijfolie 1 ratatouillepakketalle groentes in blokjes gesneden 1 teentje knoflook gesnipperd 1 flesje Maggi Basis voor Groentesoep 1,5 l water 1 zakje provencaalse kruiden (bij de verse kruiden) stukje keukengaren 75 g elleboogmacaroni 200 g ge... bekijk recept »
1 el olijfolie 1 ratatouillepakketalle groentes in blokjes gesneden 1 teentje knoflook gesnipperd 1 flesje Maggi Basis voor Groentesoep 1,5 l water 1 zakje provencaalse kruiden (bij de verse kruiden) stukje keukengaren 75 g elleboogmacaroni 200 g ge... bekijk recept »
1 grote courgette 1 ui 1 teentje knoflook 3 tomaten 200 gr. rundergehakt 1 theelepel chilipoeder zout & peper 75 gr. geraspte belegen kaas 2 dl. Room Culinair 1 eetlepel tomatenpuree 2 theelepels Italiaanse of Provencaalse kruiden . Verwarm de... bekijk recept »
2 of 4 grote boterhammen 1 Pot pastasaus met rode peperpaprika en chilipeper (SUGO-AH) of een ander merkgeopend nog een week houdbaar in de koelkast of restant verwerken in de macaroni. Tomaat (dun geneden) Salami (hoeft niet) wel extra lekker Jong b... bekijk recept »
1. Maak zelf een lekkere pastasaus of gebruik een kant-en-klare. Kook er macaroni bij en roer de saus erdoor. Maak knapperige kruidenkruimels van oud witbrood en gehakte peterselie die je bakt in wat olijfolie. Strooi de kruimels en wat parmezaankrul... bekijk recept »