965 recepten met penne
400 g gepelde tomaten (uit blik) 15 g basilicum 300 g volkoren penne 600 g broccoli 2 el olijfolie 4 vissticks met spinazie (diepvries) 50 geraspte jonge kaas1. Neem de tomaten uit het blik en snijd ze fijn. Doe samen met het sa... bekijk recept »
250 g penne 300 g broccoli 250 g cherrytomaten 10 zwarte olijven zonder pit 250 g tonijnpaté 6 el mayonaise 2 el citroensap 2 el kappertjes1. Kook de penne in ca. 12 min. beetgaar. Verdeel de broccoli in kleine roosjes en snijd de stele... bekijk recept »
1 gerookte makreel 300 g penne rigate 1 el olijfolie extra vierge 90 g pesto rosso 15 groene olijven zonder pit 15 g basilicum 1 komkommer 75 g rucola 40 g pijnboompitten1. Verwijder het vel en de graten van de makreel en trek hem met... bekijk recept »
50 g geraspte parmezaan 400 g penne rigate 700 g courgetten 3/2 teentje knoflook gerapste pamezaan om erbij te serveren 20 cl lightroom 2 eieren 2 eetlepels olijfolie 1 handvol verse basilicum peper en zout1. Kook de penne "al dente" volgens de aan... bekijk recept »
300 g volkoren penne 2 uien 4 el olijfolie 500 g cherrytomaten 250 g rozijnen 2 schalen groente (a 2 stuks) 15 g basilicum1. Kook de penne volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. 2. Verhit ondertussen de helft van de olie ... bekijk recept »
300 g penne (pasta) 1 pak gesneden bladspinazie (diepvries, 450 g) 5 gedroogde tomaten op olie (potje a 180 g) 3 bosuitjes 1 duopakje magere spekreepjes (ca. 250 g) 1 pakje crème fraîche (200 ml)1. Pasta in ca. 12 m... bekijk recept »
350 g penne rigate (pasta, zak a 500 g) 1 aubergine 1 courgette 1 dl olijfolie 2 teentjes knoflook 1 rode peper 2 zakjes walnoten (a 55 g) 75 g geraspte kaas1. Penne volgens gebruiksaanwijzing koken. Aubergine en courgette sch... bekijk recept »
300 g volkoren penne rigate 600 g spinazie 400 g pastasaus zongedroogde tomaat & oregano 2 el zwarte olijven (gesneden) 2 tl gemalen komijn (djinten) 4 eieren 75 g jong belegen kaas1. Verwarm de oven voor op 200 °C. Kook de pasta in ... bekijk recept »
300 g volkoren penne rigate 1 pompoen 1 ui 3 el olijfolie 200 g gerookte spekreepjes (duopak) 400 g tomatenblokjes 2 tl gedroogde salie 150 g gemalen oude kaas 481. Verwarm de oven voor op 200 °C. Kook de penne volgens de aanwijzin... bekijk recept »
1 zak penne (pasta, 500 g) 2 el olijfolie 1 ui (gesnipperd) 2 tenen knoflook (fijngesneden) 2 preien (in ringen) 2 x 125 g garnalen 1 bekertje crème fraîche (125 ml)1. Kook de pasta beetgaar volgens de aanwijzinge... bekijk recept »