965 recepten met penne
750 g pompoen (geschild) 2 tenen knoflook (gepeld) 300 g penne (volkoren) 2 el olijfolie (met chilipeper) 2 uien (fijngesnipperd) 2 el rozemarijn (fijngehakt) 100 g walnoten (grof gehakt) 100 g geraspt... bekijk recept »
300 g penne 300 g prei 250 ml kookroom (flesje) 500 g zalmfilet 1 el citroensap 1 beschuit (of sneetje brood) 2 el Italiaanse kruiden 50 g kaas pikant (bijv. grana padano) 2 el olijfolie 6 tastytomtomaten1. Verwarm de... bekijk recept »
400 g penne (korte deegwaren) 200 g mascarpone 500 g spinazie 1 eetlepel geraspte schil van een biocitroen 1 bosje basilicum 1 teentje look 1 eetlepel olijfolie 0,5 koffielepel pepervlokken zout1. Verwijder de spinaziesteeltjes. Blancheer de blaadjes... bekijk recept »
200 g "Kids ham" 250 g fijne sperziebonen 350 g castellani of penne rigate 25 cl bechamelsaus 500 g “Basilico” saus voor pasta (uit bokaal) 100 g geraspte kaas Special Gratin1. Verwijder de beide uiteinden van de boontjes en gaar de boontjes 8 min. i... bekijk recept »
1 potje pomodori (al forno olive (190 g)) 400 g half-om-halfgehakt 3 el paneermeel 1 teen knoflook (geperst) 300 g penne rigate (pasta, zak a 500 g) 1 zak gebroken sperziebonen (250 g) 2 el balsamicoazijn 4 el tomate... bekijk recept »
300 g penne (pasta) 2 zakjes minibolletjes mozzarella (kaas, a 150 g) 1 courgette 2 teentjes knoflook 2 eetlepels olijfolie 2 potten pastasaus tomaat en mascarpone (a 190 g) 1 zak gemengde ijsbergsla (200 g) 4 eetlep... bekijk recept »
80 g walnoten geroosterd 75 g rucola 10 zongedroogde tomaten op olie 2 el olie 1 pot bechamelsaus 400 g pasta penne 100 g Parmezaanse kaas grof geraspt 100 g knoflooksalami in reepjesMaal met de staafmixer de walnoten, rucola (houd een paar blaadjes ... bekijk recept »
250 g cherrytomaatjes 8 el olijfolie extra vierge 300 g penne 300 g zalmfilet 1 rode ui in halve ringen 3 el pistachenoten grof gehakt 75 g rucolaVerwarm de oven voor op 200˚C. Leg de tomaatjes in de ovenschaal en besprenkel ze met 2 el olijfolie en ... bekijk recept »
300 g penne rigate 1 sjalot 2 teentjes knoflook olijfolie om in te bakken 1 bos bladpeterselie 400 g tomatenblokjes 1 bloemkool 75 g pecorino, aan stuk Breng een pan water met zout aan de kook en kook de penne vo... bekijk recept »
2 sneetjes oud witbrood 6 eetlepels olijfolie 400 g penne (buisjespasta) 2 rode uien 2 teentjes knoflook 1 blikje ansjovisfilets 500 g cherrytomaten 1 zak waterkers (75 g) 4 tonijnsteaks1. Sneetjes brood ontkosten en in keuk... bekijk recept »