965 recepten met penne
300 g volkoren penne 1 teentje knoflook 250 ml kookroom 0.05 g saffraan 250 g cherrytomaatjes olijfolie om in te bakken 400 g verse spinazie 1 courgette 150 g fruits de mer Kook de penne volgens de bereidings... bekijk recept »
300 g penne rigate (zakje a 250 g) 500 g groene asperges 2 bakjes salsa ai funghi (champignonsaus a 200 g) 1 bakje hamreepjes (duobakje ca 250 g) 50 g geraspte Parmezaanse kaas1. Pasta volgens gebruiksaanwijzing beetgaar koken.... bekijk recept »
2 blikjes tonijn op olie 1 ui (gesnipperd) 2 tenen knoflook (fijngehakt) 500 g vleestomaten (in stukjes) 150 g groene olijven (zonder pit) 2 el kappertjes 300 g penne (pasta) gemalen chilipeper (molentje) ... bekijk recept »
300 g penne rigate (pasta, zak 500 g) 1 ui (gesnipperd) 2 schalen vegetarische worstjes ((a 175 g, vega), in plakjes) 2 x 300 g andijvie (in repen) 3 tomaten (in blokjes) 1 beker crème fraîche (200 ml) 1 tl k... bekijk recept »
1 Biologische pompoen 1 rode peper 20 g verse Italiaanse kruidenmix 6 el olijfolie 1 knoflook 100 g geitenkaas oud 50 1 sinaasappel 300 g penne rigate 40 g babyboerenkool 50 g pompoenpitten1. Verwarm de oven voor op 200 °C. 2. Snij... bekijk recept »
3 eetlepels olijfolie 1 teen knoflook (fijngesneden) 2 gedroogde chilipepertjes (chilipoeder) 1 blik tomatenblokjes (400 g) 100 ml witte wijn 400 g penne rigate 2 venkelknollen 150 g Pecorino ((pittige schapenkaas), ... bekijk recept »
300 g penne 300 g bacon (vleeswaren) 1 ui 2 tenen knoflook 1 rode paprika 1 el olijfolie 250 g cherrytomaten 40 g rucola1. Kook de penne volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd ondertussen de bacon in stukjes. Snijd de ui i... bekijk recept »
750 g broccoli 400 g penne (pasta) 1 rode peper 1 blikje ansjovisfilets (48 g) 5 eetlepels olijfolie 2 potten Specialità met Parmezaanse kaas (à 150 g) 1 kleine rode ui 2 eetlepels balsamicoazijn1. Broccoli schoonmaken, i... bekijk recept »
400 g gemengde paddestoelen 6 el olijfolie 1 el verse rozemarijn (fijngehakt) 2 tenen knoflook (geperst) 100 g Parmaham (in stukjes) 200 g peultjes (schoongemaakt) 300 g penne (pasta) 75 g Pecorino (stukje)... bekijk recept »
500 g penne 200 g blauwaderkaas (bijv. gorgonzola) 2 sjalotten 4 el olijfolie 1 el kraanwater 2 el gedroogde oregano 2 komkommers 75 g rucola1. Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking gaar. Giet de pasta af en houd w... bekijk recept »