965 recepten met penne
400 gr pasta - penne 400 gr kipfilet, bijv Loué franse kip 100 gr geraspte oude kaas 200 ml koksroom 2 el olijfolie 2 ui 3 a 4 teentjes knoflook 1 tuinkruiden bouillontabletKook de pasta volgens de gebruiksaanwijzing. Snijd de kipfilet in reepjes. Ve... bekijk recept »
2 eetlepel olie1 ui gesnipperd600 gram runderlappen in blokjes1 laurierblaadjeeetlepel Italiaanse kruiden1 blikje tomatenblokjes1 Runderbouillontablet300 gram Penne of andere korte pasta300 gram diepvriesdoperwten1. Verwarm de olie en fruit de ui cir... bekijk recept »
500 gram groene en/of witte asperges300 gram penne150 gram parmaham, in repen3 eetlepel olie2 teentje knoflook fijngehakt20 gram rucola25 gram geraspte parmezaanse kaas1. Snijd de harde uiteinden van de asperges en schil de asperges indien nodig ... bekijk recept »
2 eetlepel olijfolie500 gram runderlappen in blokjes1 eetlepel bloem1 ui gesnipperd4 teenjes knoflook gesnipperd2 takje sallie grofgehakt100 milliliter rode wijn1 blikje tomatenblokjes1 laurierblaadje300 gram penne2 eetlepel platte peterselie1 eetlep... bekijk recept »
1. Kook 350 gram penne met 350 gram broccoli, in kleine roosjes (zie ook pag. 121), beetgaar. Verhit 2 eetlepels olijfolie en bak hierin 2 teentjes knoflook, in dunne plakjes, tot deze gaan kleuren. Hak of prak met 1 eetlepel water de helft van 1 bli... bekijk recept »
2 eetl. olie1 grote ui, fijngesnipperd500 g pompoen, geschild en in kleine blokjesmespuntje komijnpoedermespuntje kaneelpoeder300 g penne50 g rozijnen20 g gehakte hazelnoten of pijnboompitten, geroosterd1. Verhit de olie en fruit hierin de ui circa 5... bekijk recept »
6 eetlepels olijfolie150 gram pancetta, in reepjes2 preien, in smalle ringen400 gram pennerasp en sap van 1 citroen150 gram mozzarella, in blokjes of plakjes3 eetlepels gehakte (platte) peterselie50 gram geraspte parmezaanse kaas1. Verhit 2 eetlepels... bekijk recept »
zoutversgemalen peper50 g walnoteneen handje rucola1 theel. verse tijmblaadjes 8 takjes voor garnering1 teentje knoflook50 ml olijfolie2 eetl. versgeraspte Parmezaanse kaas200 g penne pasta1. Breng een grote pan water met zout aan de kook. Maal de w... bekijk recept »
2 aubergines, in dikke plakkenzoutversgemalen peper400 g penne4 eetl. olijfolie1 grote ui, gesnipperd2 teentjes knoflook, gesnipperd4 rijpe trostomaten, in kleine blokjes1 eetl. tomatenpuree2 eetl. zwarte olijven, gehakt1 eetl. kappertjes3 eetl. (pla... bekijk recept »
40 g boter of vloeibaar bakproduct40 g bloem400 ml warme melk (Melkan)150 geraspte oude kaas1 teentje knoflook, geperstzoutversgemalen pepernootmuskaat300 g penne of schelpjespasta1 groente- of kippenbouillonblokje400 g broccoli, verdeeld in kleine r... bekijk recept »