965 recepten met penne
600 g spinazie, panklaar5 eetl. olijfolie2 teentjes knoflook, geperst3 citroenenzoutversgemalen peper400 g diepvrieszalm (Vismarine), ontdooid300 g penne1. Leg wat spinazieblaadjes apart voor garnering. Verhit 3 eetlepels olijfolie en fruit hierin de... bekijk recept »
6 trostomaten5 eetl. olijfolie4 eetl. balsamicoazijn3 teentjes knoflook, gepeld en geperst3 eetl. gehakte basilicum (vers of diepvries) of 2 theel. gedroogd400 g pasta (penne)300 g garnalen, ontdooid (Blacktigers, Vismarine)300 g spinazie (panklaar)g... bekijk recept »
350 g Grand'Italia mini Penne400 g Panklare broccoli 400 g Kip1 fles olijfolie400 g Grand'Italia Basilico1 mespunt peper1 mespunt zout1. Kook de pasta in een ruime pan water met wat zout, volg de aanwijzing op de verpakking. Kook de broccoli ... bekijk recept »
1 fles Olijfolie350 g Rundergehakt1 rode ui (fijngesnipperd)400 g Grand'Italia BasilicoPeperZout400 g Grand'Italia Penne1 Courgette1 takje Verse basilicum1 zakje Parmezaanse kaas1. Breng een ruime pan water aan de kook voor de pasta. 2. Verhi... bekijk recept »
1 GROTE UI 2 TAKJES VERSE ROZEMARIJN 2 TAKJES VERSE OREGANO 800 GR GEMENGD GEHAKT KALFS VARKEN 1 EI 1 BLAADJE VERSE SALIE 4 EL PANEERMEEL OLIJFOLIE 1 KLONTJE BOTER ZOUT EN PEPER 1 GROTE UI 2 SNEETJES GEZOUTEN SPEK 1 BAKJE KERSTOMATEN 800 G... bekijk recept »
1 sjalot 250 g gerookte zalm in plakjes 3 grote preistelen 2 klontjes boter of andere vetstof 1 bouquet garni 25 cl room met verminderd vetgehalte 20 cl droge witte wijn Verse dille Zout, peper, peterselie 20 g vetstof Piment d’Espelette (facult... bekijk recept »
360 g penne 25 cl light room 75 g ansjovis op olie 3 eetlepels Solo Vloeibaar 300 g ontpitte zwarte olijven sap van 2 citroenen 1. Kook de pasta beetgaar.2. Mix ondertussen de olijven met de ansjovis, de Solo en het citroensap. 3. Warm de light r... bekijk recept »
800 gr tomatenblokjes uit blik 3 blikjes tonijn in eigen nat 1-2 sjalotten 1 eetlepel versnipperde basilicum zout, tabasco of harissapurree 2 eetl. olijfolie 1. kook de penne2. snipper de sjalotten en look en fruit in de olie, laat glazig worden3.... bekijk recept »
15 G PORCINI (gedroogde champignons) 175 ML WARM WATER 25 GR BOTER 1 TEEN KNOFLOOK 1 HANDVOL PLATTE PETERSELIE 120 ML DROGE WITTE WIJN 250 ML KIPBOUILLON VERSE OF GEDROOGDE PENNE OF PAPPARDELLE 2 KIPFILET IN DUNNE REEPJES 105 ML MASCARPONE ZOUT E... bekijk recept »
PENNE FIJNE SNEDEN GEROOKTE ZALM 3 TAKJES VERSE TIJM 25 GR BOTER 150 ML VERSE ROOM ZOUT EN ZWARTE PEPER 1. KOOK DE PASTA.2. KNIP DE GEROOKTE ZALM IN DUNNE REEPJES VAN 1 CM DIK. TREK DE BLAADJES VAN DE TAKJES TIJM.3. SMELT DE BOTER IN EEN STEELPAN E... bekijk recept »