965 recepten met penne
voor 4 personen: 400 gr tagliatelle 4 soeplepels olijfolie 1 teentje fijngehakte knoflook 240 gr gedroogde tomaten 2 bakjes rucola ontpitte zwarte olijven 25 gr parmesankrullenMaak de tagliatelle klaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Laat u... bekijk recept »
Voor 4 personen: 1 el olie 325 g penne, ziti of spiraalmacaroni 1 kleine bos verse asperges, schoongemaakt en in stukjes van 4 cm 2-3 frankfurter worsten, in plakjes 2 koppen gemengde groenten, bijv. wortels, sperziebonen, doperwten of mais may... bekijk recept »
Voor 4 personen: 500 g pasta (bijv. penne rigate of fusili) zout 3 el olijfolie 1 ui, gesnipperd 1 teentje look, gesnipperd 400 g kipfilet, in kleine stukjes 1 rode paprika, in stukjes 1 courgette, in stukjes 250 g champignons, in plakjes 1 pot Heinz... bekijk recept »
400 gram penne rigate 1 blik artisjokharten (400 gram) 2 blikjes tonijn op olijfolie (circa 180 gram) 1 bakje pastasaus van circa 225 gram 2 bakjes rucola à 30 gram- In grote pan: breng water met zout aan de kook. Kook de pasta in ongeveer 8 minuten... bekijk recept »
Per persoon: 150 gram pasta (bijvoorbeeld penne) 3 tomaten ongeveer 50 gram zeevruchten (inktvisjes, mosselen, schelpjes allerhande, ) Peper en zoutSnijd de tomaten in kleine partjes en warm ze op in een wokpan op middelhoog vuur. De tomaten wor... bekijk recept »
Deze pastasalade is heel geschikt om te eten bij lekker warm weer. Je kunt de salade vantevoren al maken zodat je 's avonds nog maar weinig tijd aan het eten hoeft te besteden! Voor 4 personen: 300 gram pasta, het liefst penne of fusilli 250 gram spe... bekijk recept »
Voor 2 personen: 150 g pasta naar keuze, bijv. strikjes of penne 2 el vloeibare margarine 1 teentje knoflook 300 g panklare prei sap van een halve citroen 125 ml room light 3 el verse basilicum, fijngehakt zout versgemalen peper 150 g gerookte zalmsn... bekijk recept »
Voor 2 personen: 200 g scampis 200 g aubergine 20 g zwarte, ontpitte olijven 2 teentjes knoflook 10 kappertjes 3 ansjovisfilets 3 el olijfolie 2 el tomatencoulis 200 g pasta (rigatoni of penne) enkele blaadjes basilicum 40 g oude pecorino, vers... bekijk recept »
50 milliliter olijfolie1 ui, gesnipperd2 stengels bleekselderij, in boogjes1 winterwortel, geschrapt, in blokjes1 blik tomatenblokjes op sapzout en versgemalen peper400 gram penne pasta2 aubergines, in dobbelstenen2 eetlepels gehakte peterselie100 gr... bekijk recept »
400 gram pasta (penne)2 eetlepels olijfolie2 prei, in smalle reepjes1 courgette, in reepjeszoutversgemalen peper150 gram salami, in reepjes200 ml creme fraiche (Melkan)3 eieren, losgeklopt100 gram Vergeer geraspte kaas2 eetlepels paneermeel1. Verwarm... bekijk recept »