965 recepten met penne
400 g pasta (penne, strikjes of spiraaltjes)2 eetl. olijfolie1 rode en 1 gele paprika, zonder zaadjes, in repen1 kleine courgette, in plakjes1 rode ui, in smalle ringen2 eetl. pijnboompitten200 g hamreepjes2 eetl. gehakte basilicum (vers of diepvries... bekijk recept »
300 gram penne pasta 1 potje boursin cuisine 300 gram spinazie 1 bakje pijnboompitten 300 gram kipfilet enkele plakjes ontbijtspek1. Breng het water aan de kook voor de pasta en kook de pasta gaar.2. Snijd de kipfilet in stukjes .3. Giet een scheu... bekijk recept »
300 gr penne 4 rode paprika's 1 rolletje geitenkaas 50 gr geroosterde pijnboompitten 1 doosje kerstomaatjes 1 blik tomatenblokjes (400 g) 1 takje rozemarijn 1 knoflookteentje olijfolie cayennepeper zout1. Kook de pasta beetgaar in ruim voldo... bekijk recept »
300 gram volkorenpasta (penne, macaroni, ...) 2 tenen knoflook, in plakjes 400 gram broccoli, in roosjes 1 pot geroosterde paprika's, uitgelekt 200 gram hüttenkäse 1 eetlepel paprikapoeder 1/2 eetlepel Italiaanse kruiden (basilicum, oregano, ...) 4 e... bekijk recept »
250 gr champignons 1 blokje bouillon groenten 200 gr gerookte zalm en 200 ml room 100 gr geraspte kaas en 1 prei 250 gr penne en een bosje bieslook1. Verwarm de oven voor op 220°C (heteluchtoven op 200°C).2. Los het Knorr Bouillonketeltje op in een h... bekijk recept »
500gr Pasta - Penne 1 Ajuin 2 Lookteentjes 1 Olijfolie 1 Boter 1 Chorizo 1 Groot blik gepelde tomaten in stukjes 1 Koffielepel pili-pili 1 Geraspte kaas 1 Peper 1 Zout 2 Laurierblaadjes 1. Kook de pasta gaar zoals beschreven staat op de doos.2.... bekijk recept »
200 gram penne rigate 1 half ciabatta brood 2 eetlepels Bertolli Robusto extra vergine olijfolie 1 eetlepel aceto balsamico 2 tomaten 1 rode ui 1 groene paprika 50 gram zwarte olijven 8 blaadjes basilicum, gehakt 2 eetlepels fijngehakte peter... bekijk recept »
300 g pasta (penne of macaroni) 1 Knorr Bouillonketeltje Groenten 100 g diepgevroren groene boontjes 2 ajuinen 2 tomaten 2 soeplepels olijfolie 1 blik van 400 g tonijn natuur 1 ei 20 cl room 10 g margarine 70 g geraspte comtékaas1. Warm de oven... bekijk recept »
1 Knorr Bouillonketeltje Groenten 1 prei 250 g paddenstoelen 200 g gerookte zalm 200 ml verse room 250 g penne pasta 100 g geraspte kaas 1 bosje bieslook 1. Verwarm de oven voor op 220°C (heteluchtoven op 200 °C). 2. Los het bouillonketeltje op... bekijk recept »
400 g korte penne rigate 500 g gehakt 200 g kersttomaten 100 g rucola 1 bosje basilicum 50 g halfgedroogde tomaten 30 g gerooste pijnboompitten 300 g mini-mozzarellabolletjes 100 g parmezaan 100 g pesto olijfolie of boter1. Kook de pasta beetgaar... bekijk recept »