233 recepten met ravioli
Voor de pasta: 200 gr bloem - 2 eieren - 1 eetlepel olie - zoutpeper. Voor de vulling: 8 eetlepels fijngehakte peterselie - 300 gr verse ricotta (Italiaanse kaas) - 125 gr parmezaanse kaasgeraspt - 1 eidooier - 1/4 theelepel nootmuskaat. Voor de saus... bekijk recept »
200 gram bloem (100 gram durumtarwe tipo OO en 100 gram durumtarwe type griesmeel) 2 eieren 2 el basilicum blaadjesversgehakt 12 zongedroogde tomaatjesgehakt 1 zakje parmezaanse kaas (ca 50 g)fijngemalen 1 bolletje mozzarellaheel fijn gesneden 10 pla... bekijk recept »
150 gr gehakte spinazie (diepvries) 200 gr bloem 1/2 theelepel zoutpeper 1 eetlepel olijfolie 3 eierenwaarvan 1 losgeklopt 1 eetlepel boter 1 sjalot 250 gr champignons 4 eetlepels 2 dl slagroom 1 blikje slakken (inh.) 100 gr kruidenboter 2 eetlepels ... bekijk recept »
1 bosje lente-uitjes, 1 l kippenbouillon, 1/4 rode paprika, 1 el rijstazijn 4 el sojasaus, 250 gram ravioli, 1 el sesamolie zout peper * Snijd de uitjes met groen in ringen. * Breng de bouillon aan de kook. * Voeg paprika, azijn, sojasaus en raviol... bekijk recept »
150 gr gehakte spinazie (diepvries) 200 gr bloem 1/2 theelepel zoutpeper 1 eetlepel olijfolie 3 eierenwaarvan 1 losgeklopt 1 eetlepel boter 1 sjalot 250 gr champignons 4 eetlepels + 2 dl slagroom 1 blikje slakken (inh.) 100 gr kruidenboter 2 eetlepel... bekijk recept »
Pasta: 200 gram tarwemeel- 1 tl zout- 1 ei- 1 eetlepel olie- 1 eetlepel tomaten puree- 60 ml water- 3 eetlepels verse gehakte kruiden (basilicumpeterselietijm) Vulling: 2 zalmmoten in reepjes gesneden 2 bij 1 cm Saus: 1 groot pak diepvries spinazie a... bekijk recept »
ingredienten deeg 150 gram Italiaanse bloem 2 eidooier 1 ei ingredienten vulling 150 gram geitenkaas 50 gram bleekselderij 0,05 liter room peper en zout ingredienten salade 50 gram roquettesla ? krop friseesla 0,05 liter balsimico azijn 0,05 liter dr... bekijk recept »
200 gr. bloem125 gr. koude boter1 tl. zout3 eieren100 gr. garnalen50 gr. geraspte Parmezaanse kaas. Wat water. Klop 1 van de eidooiers met 2 el. water los en bestrijk hiermee de deeglap van boven. Leg steeds kleine hoopjes garnalen/kaas/eiwit-mengse... bekijk recept »
1 doos krabvlees van 250 g 2 courgettesVoor het pastadeeg (voor 8 personende helft kan in de diepvriezer worden bewaard) : 300g bloem 2 hele eieren en 1 dooier 1/4dl melk 1/4dl olijfolie zout 1 ei voor het insmeren De dag zelf de helft van het ... bekijk recept »
Italiaanse bloem (hard graanbij Italiaanse speciaalzaak te krijgen) Doos grotchampignons of andere paddestoelen 2 tenen knoflook Gesnipperd uitje Rozemarijn Pak verse basilicum 150 gr. goede Parmesaanse kaas (Reggiano) aan een stukje (niet geraspt) Z... bekijk recept »