Recepten met ravioli

233 recepten met ravioli

Ravioli

Ravioli Ravioli zijn een soort pasta die bestaat uit een vulling omhuld door dunne pasta. Ravioli zijn verkrijgbaar in verschillende vormen, maar de meest voorkomende vorm is vierkant. Ravioli kunnen worden gevuld met een verscheidenheid aan ingrediënten, waaronder vlees, kaas, groenten en zeevruchten.

Ravioli Alle Cozze (mosselen)

400 gram bloem type 00 4 eieren 2 eetl. olijfolie 1 eetl. water 1 theel. zout 2 dl. tomatensaus 200 gr. mosselen (gekookt) 8 eetl. olijfolie extra vergine 8 eetl. geraspte kaas (Parmenzaanse) 2 rode paprika's 1 ui wat zeer fijngesneden verse peterse... bekijk recept »

Ravioli Melanzane

- 1/2 auberginein blokjes - 1/2 courgettein blokjes - 1 sjalotjefijngesneden - olijfolie - 1 teentje knoflookfijngehakt - handvol versgehakte basilicum - sap van 1/2 citroen - zout - versgemalen zwarte peper - 1 el balsamico - 4 el verse geitenkaas ... bekijk recept »

Ravioli met spekjes, zalm en basilicumolie

1 bosje basilicum100 milliliter olijfolie2 eetlepels citroensap500 gram ravioli of tortellini, gevuld met kaas200 gram gerookte spekreepjes1 bosje lente-/bosui, in ringen200 gram Gerookte zalm, in reepjes1. Pureer de basilicum met de olie en het ... bekijk recept »

Ravioli met kaasvulling en pistachepesto

500 g ravioli gevuld met kaas, koelversvoor de pesto:2 teentjes knoflook, gepeldeen handvol basilicumblaadjes1/2 bos verse (platte) peterselie, alleen de blaadjes100 g pistachenoten, gepeld200 ml milde olijfolie100 g Parmezaanse kaas, (vers) gera... bekijk recept »

Ravioli met kaas, broccoli en pastasaus

300 g panklare broccoli roosjes2 el Silvo Peterselie250 g Pastella Ravioli kaas150 g PLUS hamblokjes1 zak(je) bertolli Pastasaus Kaas & Basilicum80 g Parrano Raspsnippers1 Ciabatta afbakbrood1. Kook de ravioli volgens de aanwijzingen op de verpak... bekijk recept »

RAVIOLI MET KIP EN GEROOSTERDE PAPRIKA

2 uien 1 teen knoflook 1 courgette 295 gram geroosterde paprika 250 gram kipfilet 2 eetlepels olie 390 gram sugo pastasaus pikant 500 gram verse ravioli met 5 kazen 75 gram parmezaanse kaas 1. Snipper de ui en snijd de knoflook fijn. Halveer de... bekijk recept »

Ravioli gevuld met vlees

200 g bloem 1 theelepel Solo Vloeibaar zout 2 eieren 300 g kalfsgehakt 0.5 dl melk 300 g varkensgehakt 1 gepelde en gesnipperde ui 2 teentjes look peper 1. Kneed de bloem met de eieren, de Solo Vloeibaar en een snuifje zout tot een glad deed.2. ... bekijk recept »

Ravioli met drie kazen

15 g Solo 15 g bloem 2 dl light room 2 dl melk peper en zout 500 g ravioli met drie kazen 1 dl Bertolli extra Vergine 60 g zongedroogde tomaten 10 basilicumblaadjes 40 g Parmezaanse kaas 1. Laat de Solo smelten in een pannetje en voeg de bloem ... bekijk recept »

ravioli met 3 kazen

500 g ravioli met 3 kazen 1 blokje Knorr Bouquet Provençale 2 dl light room 2 dl melk 15 g Solo 15 g bloem 60 g zongedroogde tomaten 40 g Parmezaanse kaas 1 dl Bertolli Extra vergine basilicumblaadjes 1. Laat de Solo smelten in een pannetje en ... bekijk recept »

Ravioli met zalm en gorgonzola roomsaus

1 ajuin 2 tomaat 400 gram gerookte zalm 200 gram gorgonzola kaas 500 gram ravioli met spinazi 250 ml room met tomaat en mediteraanse kruiden 1. Eerst en vooral het uitje stoven met een beetje olie of boter, daarna voeg je de gesneden tomaten en za... bekijk recept »

Pagina 12 van 24