233 recepten met ravioli
400 gr kant-en-klare raviolikussentjes (koelafdeling, met vulling naar keuze) 2 bolletjes mozzarella bosje basilicum 100 gr rucola olijfolie 100 gr zongedroogde tomaatjes tijm peper en zout 50 gr gemalen parmezaan 1. Kook de ravioli gaar volg... bekijk recept »
24 raviollivelletjes 1 potje ricotta 250 gr verse spinazie solo 1 ei salie 250 gr spek 1 teentje look 1. Kruid de ricotta met peper & zout en doe er de gehakte spinazie bij 2. Meng het ei met wat water 3. Leg de raviolivelletjes voor je en smeer ... bekijk recept »
250 g bloem 3 losgeklopte eieren olie 4 lente uitjes fijn gehakt 3 tenen knoflook geperst 250 g gemengd gehakt 60 g boter 220 g mascarpone 35 g versgeraspte parmezaan 2 el versgehakte salie1. Meng voor het deeg 250g. bloem, 2 losgeklopte eieren ... bekijk recept »
1/2 stuk courgette 2 stuk wortel 2 stuk tomaat 1 stuk ajuin 1 stuk paprika in kleur(en) naar keuze 100 g champignon 500 g ravioli met spinazie en ricotta 300 à 400 g scampi 1 potje Boursin Cuisine met mediterraanse kruiden 200 g gorgonzol... bekijk recept »
4 rijpe vleestomaten 1 sjalot 1 tak basilicum 1 tak oregano 1 levende kreeft van 850 g 2 el gesmolten boter 1 lente-ui 8 verse lasagnevellen van 20 op 20 cm 1 eiwit olijfolie peper zout1. Ontvel de tomaten en snij het vlees grof. Snipper de sja... bekijk recept »
300 ml Volle Melk 400 à 450 g Bloem 3 Eieren 1/2e tl Zout 30 g Zachte boter 200 g Spekreepjes Paprikapoeder Nootmuskaat Peper & Zout1. STAP 1:2. Voor het deeg: neem 350g bloem apart en strooi het uit op een werkblad. Maak een kuiltje en voe... bekijk recept »
20 g Solo Vloeibaar Light 20 g Solo Light 8 wontonvelletjes 4 broccoliroosjes 1 prei 1 selder 2 jonge wortelen 4 bloemkoolroosjes 4 lente-uitjes 100 g verse doperwten 500 ml groentebouillon 4 eetlepels dragon 4 eetlepels bladpeterselie peper e... bekijk recept »
150 GR ravioli met spinazievulling 1 EL boter 1 EL pijnboompitten 6 blaadjes salie, gescheurd 1 courgetten geschild en fijngesneden 1 EL citroensap 1 handvol spinazieblaadjes zwarte peper zeezout Parmezaanse kaas1. breng gezouten water aan de kook. V... bekijk recept »
4 cabécou-kaasjes (kleine geitenkaasjes uit de perigord) 15 voorgekookte kastanjes (supermarkt) 80 g gerookt spek 1 kleine sjalot 3 el balsamico-azijn 30 g Solo 5 el notenolie 24 ravioliblaadjes (aziatische supermarkt) 1 eierdooier peper zout1. ... bekijk recept »
200 g verse geitenkaas 100 g gepelde grijze granalen 1 el Solo vloeibaar 2 el verse koriander 2 el verse bladpeterselie 1 el dragon 1 citroen 2 el olijfolie 3 broodjes van een dag oud 1 koffielepel gehakte verse tijm 8 wontonvellen (raviolide... bekijk recept »