233 recepten met ravioli
Vulling: 1 el olieklein ui (geraspt)1 rode chilipeper(fijngehakt)1 tl kaneel1 tl gemalen kruidnagel500gr lamsgehakt2 tl geraspte citroenchil2 tl fijngehakte verse dille3 el fijngehakte peterselie suas: 2,5 dl kippenbouillon500gr yohurt4tenen knofloo... bekijk recept »
1 grote courgette 250 g ongekookte ravioli 200 ml room, 8% v.g. 3 eetlepels parmezaanse kaas peper en zout BereidingVerwarm de oven voor op 200°C (stand 6). Snijd de courgette, zonder ze te schillen in fijne schijfjes. Stoom ze gedurende 10 minuten.... bekijk recept »
2 uien 2 eetlepel(s) olie 2 blik ravioli in tomatensaus 100 gm geraspte kaas 50 gm paneermeel 6 tomaten 2 eetlepel(s) mayonaise 1 eetlepel(s) azijn 1 paar takjes peterselie 1 rasp 1 grote pan 1 ovenvaste schaal 1 ovenwanten 1 houten lepel 1 grote ops... bekijk recept »
1 pot kippenbouillon met kippenvlees1 kippenbouillontablet2 stengels bleekselderij300 g verse ravioli met spinazie- of kaasvullingversgemalen peper2 eetl. gehakte bladpeterselie1. Leng de pot bouillon aan met 3 potten water en breng aan de kook met h... bekijk recept »
250 GR RAVIOLI TOMAAT MOZZARELLA 250 GR RICOTTA 400 GR PASSATA (gezeefde tomaten) 1 fijngesnipperd plantje basilicum zwarte peper en zout 500 gr kabeljauwfilet 50 gr geraspte parmezaan paprikareepjes courgettestaafjes geroosterde aubergine ciabat... bekijk recept »
500 g ravioli met kaas- of kaas-notenvulling 2 el pesto 1.25 dl light room 200 g doperwtjes 1 à 2 handjes rucola, naar smaak zout1. Kook de ravioli gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Kook ondertussen ook de doperwtjes gaar in water... bekijk recept »
500 gr. kersen 5 dl. Droge rodewijn 250 gr. suiker 2 vanillestokjes kirsch 1 el maizena 250 gr. suiker 250 gr. hazelnoten 5 dl. Slagroom 165. gr. suiker 6 eidooiers 1,5 dl. Melk 300 gr. marsepein 2 dl. Creme fraiche 2 vanille stokjes 75 gr. suiker Co... bekijk recept »
1 kleine ui 1 dunne prei 1 kleine winterpeen 1 theelepel zwarte peperkorrels 2 kippenbouten 1/2 zakje verse peterselie (a 30 g) 1/3 zakje verse selderij (a 50 g) 2 takjes tijm 1 laurierblaadje 1 stukje foelie 50 g vermicelli 1-2 eetlepels c... bekijk recept »
Ca. 300 gram pastadeeg volgens basisrecept (zie Anders op mijn andere pagina "Samos")500 gram spinaziein brede repen3-4 el. olijfolie200 gram verse geitenkaas of ricotta2-3 el. fijngesneden oregano150 gram geraspte parmezaanse kaas1 eizoutpeper250 gr... bekijk recept »
500 gr. bloem ,(liefst Italiaanse grano duro) 6 eieren 2 el. olijfolie extra vergine zout. Hulpmiddelen Kookpot,zeef,deegrol. Hulpmiddelen - Kookpot,zeef,deegrol. Voorbereiding Bloem zevenin het midden een kuiltje maken en hierin de eieren breken ol... bekijk recept »