Recepten met ravioli

233 recepten met ravioli

Ravioli

Ravioli Ravioli zijn een soort pasta die bestaat uit een vulling omhuld door dunne pasta. Ravioli zijn verkrijgbaar in verschillende vormen, maar de meest voorkomende vorm is vierkant. Ravioli kunnen worden gevuld met een verscheidenheid aan ingrediënten, waaronder vlees, kaas, groenten en zeevruchten.

Manti

Vulling: 1 el olieklein ui (geraspt)1 rode chilipeper(fijngehakt)1 tl kaneel1 tl gemalen kruidnagel500gr lamsgehakt2 tl geraspte citroenchil2 tl fijngehakte verse dille3 el fijngehakte peterselie suas: 2,5 dl kippenbouillon500gr yohurt4tenen knofloo... bekijk recept »

Ravioligratin met courgettes

1 grote courgette 250 g ongekookte ravioli 200 ml room, 8% v.g. 3 eetlepels parmezaanse kaas peper en zout BereidingVerwarm de oven voor op 200°C (stand 6). Snijd de courgette, zonder ze te schillen in fijne schijfjes. Stoom ze gedurende 10 minuten.... bekijk recept »

Snelle raviolischotel met tomatensla

2 uien 2 eetlepel(s) olie 2 blik ravioli in tomatensaus 100 gm geraspte kaas 50 gm paneermeel 6 tomaten 2 eetlepel(s) mayonaise 1 eetlepel(s) azijn 1 paar takjes peterselie 1 rasp 1 grote pan 1 ovenvaste schaal 1 ovenwanten 1 houten lepel 1 grote ops... bekijk recept »

Goed gevulde kippenbouillon

1 pot kippenbouillon met kippenvlees1 kippenbouillontablet2 stengels bleekselderij300 g verse ravioli met spinazie- of kaasvullingversgemalen peper2 eetl. gehakte bladpeterselie1. Leng de pot bouillon aan met 3 potten water en breng aan de kook met h... bekijk recept »

KABELJAUW MET PASTA IN DE OVEN

250 GR RAVIOLI TOMAAT MOZZARELLA 250 GR RICOTTA 400 GR PASSATA (gezeefde tomaten) 1 fijngesnipperd plantje basilicum zwarte peper en zout 500 gr kabeljauwfilet 50 gr geraspte parmezaan paprikareepjes courgettestaafjes geroosterde aubergine ciabat... bekijk recept »

Kaasravioli met doperwtjes

500 g ravioli met kaas- of kaas-notenvulling 2 el pesto 1.25 dl light room 200 g doperwtjes 1 à 2 handjes rucola, naar smaak zout1. Kook de ravioli gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Kook ondertussen ook de doperwtjes gaar in water... bekijk recept »

Kersencompote

500 gr. kersen 5 dl. Droge rodewijn 250 gr. suiker 2 vanillestokjes kirsch 1 el maizena 250 gr. suiker 250 gr. hazelnoten 5 dl. Slagroom 165. gr. suiker 6 eidooiers 1,5 dl. Melk 300 gr. marsepein 2 dl. Creme fraiche 2 vanille stokjes 75 gr. suiker Co... bekijk recept »

Kippensoep

1 kleine ui 1 dunne prei 1 kleine winterpeen 1 theelepel zwarte peperkorrels 2 kippenbouten 1/2 zakje verse peterselie (a 30 g) 1/3 zakje verse selderij (a 50 g) 2 takjes tijm 1 laurierblaadje 1 stukje foelie 50 g vermicelli 1-2 eetlepels c... bekijk recept »

Gevulde Pasta Met Mascarponesaus

Ca. 300 gram pastadeeg volgens basisrecept (zie Anders op mijn andere pagina "Samos")500 gram spinaziein brede repen3-4 el. olijfolie200 gram verse geitenkaas of ricotta2-3 el. fijngesneden oregano150 gram geraspte parmezaanse kaas1 eizoutpeper250 gr... bekijk recept »

Zelfgemaakte Pasta

500 gr. bloem ,(liefst Italiaanse grano duro) 6 eieren 2 el. olijfolie extra vergine zout. Hulpmiddelen Kookpot,zeef,deegrol. Hulpmiddelen - Kookpot,zeef,deegrol. Voorbereiding Bloem zevenin het midden een kuiltje maken en hierin de eieren breken ol... bekijk recept »

Pagina 21 van 24