Recepten met ravioli

233 recepten met ravioli

Ravioli

Ravioli Ravioli zijn een soort pasta die bestaat uit een vulling omhuld door dunne pasta. Ravioli zijn verkrijgbaar in verschillende vormen, maar de meest voorkomende vorm is vierkant. Ravioli kunnen worden gevuld met een verscheidenheid aan ingrediënten, waaronder vlees, kaas, groenten en zeevruchten.

Raviolisalade Met Kip En Rucola

2 pakken ravioli rossi (verse pastaa 250 g) 1 bakje sugar snaps (200 g) 300 g gerookte kipfilet 3 bosuitjes 2 bakjes romaatjes (a 250 g) 100 ml vinaigrette basilico (fles a 250 ml) 1 zak rucolasla (75 g) Ravioli volgens gebruiksaanwijzing koken,... bekijk recept »

Ravioli met gorgonzola-roomsaus

Voor de pasta 200 gr bloem 2 eieren 1 eetlepel olie Zout Peper Voor de vulling 8 eetlepels fijngehakte peterselie 300 gr verse ricotta (Italiaanse kaas) 125 gr parmezaanse kaas, geraspt 1 eidooier 1/4 theelepel nootmuskaat Voor de saus 125 gr gorgonz... bekijk recept »

Ravioli met walnoten (ah receptenkaart week 2/3 2001)

2 pakken ravioli rosso (a 250 g, AH Huistraiteur) 100 g gepelde walnoten 3 trostomaten 2 eetlepels olijfolie (en scheutje voor bij pasta) 1 zak panklare spinazie (300 g, AH) 1 bakje AH Huistraiteur Verse Walnotenpesto (100 g) 100 g geraspte parmezaan... bekijk recept »

Ravioli gevuld met zeebaars

400 g witte bloem 100 g Semola di grano duro 5 eieren 10 g zout 50 ml olijfolie 1. Raviolideeg2. In de Kenwood doen we beide soorten bloem. Voeg daarna één voor één de eieren toe. Daarna mag het zout en de olijfolie er bij. Laat goed mengen. Laat e... bekijk recept »

Diverse vis op groente,mosterdsaus,ravioli

1 grote zak voorgesneden groenten 1 kg verse gesneden vis (zalm,tonijn,kabeljauw,grote garnalen) scherpe mosterd 125 ml créme fraiche 50 ml witte wijn ravioli1. Vul een grote ovenschaal met de gesneden groente, verdeel de vis over de groenten, doe er... bekijk recept »

Krokante raviolisalade met rauwe ham

250 g ravioli (naar keuze) 12 sneden rauwe ham 1 kropsla 1 bakje veldsla 300 g geraspte wortels 2 eetlepels vinaigrette (naar keuze) frituurolie peper en zout 1. Kook de ravioli volgens de aanwijzingen op de verpakking. Laat ze vervolgens goed afk... bekijk recept »

Raviolisalade

600 g ravioli rossi (staat bij de verse pasta in de Albert Heijn)- 2 rode paprika'sin blokjes- 150 g salamiin stukjes- 1 potje zongedroogde tomaatjes op olieuitgelekt- 1 rode peper- 1 rode ui- 375 g cherrytomaatjes- 2 eetlepels olijfolie- 8 eetlepels... bekijk recept »

Zuppa Alla Veneziana

60 gr boter2 uien ragfijn gesnipperd2 teentjes knoflook ragfijn gehakt3 eetl tomatenpureehalve theelp paprikapoeder50 gr bloem gezeefd1,75 ltr runderbouillonpaar takjes verse tijm1 groot of 2 kleine blikken ravioli (met vleesvulling) in tomatensauspa... bekijk recept »

Toscaanse paddenstoelenbouillon

200 g gemengde paddenstoelen (kastanjechampignons, oesterzwammen, shiitakes)2 eetl. olijfolie1 teentje knoflook gehakt1 l kruidenbouillon of groentebouillon (van tablet)250 g ravioli of tortellini gevuld metspinazie of kaas, liefst koelvers1 citroenb... bekijk recept »

Kaasravioli met gepofte knoflook

1 basisrecept verse eierpasta1 bol knoflook, ongepeld2 eetlepel olijfolie200 gram ricotta, uitgelekt100 gram versgeraspte Parmezaanse kaas200 gram (buffel)mozzarella, in kleine blokjesnootmuskaatbloem om te bestuiven1 basisrecept verse eierpasta1 bol... bekijk recept »

Pagina 19 van 24