233 recepten met ravioli
200 g bloem (tarwebloem) 4 eieren zout 1 cl arachideolie 250 g kabeljauwfilet 100 g wittekool 250 g visgraten 25 dl water 2 dl wijn (wit/droog) 30 g boter (bakboter) 1 ui 4 stengels groene selderij 0.5 takje peterselie 0.5 citroen 1 blaadje laurier 1... bekijk recept »
Voor 4 personen: 500 gr ravioli met gekookte ham 200 gr ontbijtspek, in reepjes gesneden 4 eieren 1 dl lichte room 100 gr geraspte parmezaan vers gemalen peper en zoutBak de spekreepjes krokant. Scheid de eieren, klop de dooiers met de room en voeg d... bekijk recept »
Voor het pastadeeg: 500 g bloem 5 grote eieren 1/2 kl zout Voor de vulling: 150 g gorgonzola 200 g courgette, in blokjes 2 el gehakte peterselie zout Om te serveren: gesmolten boter parmezaankrullenVermeng de bloem met het zout en de losgeklopte eier... bekijk recept »
Voor 4 personen: 700 gr verse ravioli zout 1 grote ui 2 eetlepels olijfolie peper suiker 1 teentje knoflook 400 gr gezeefde tomatensaus uit blik 1 dl witte wijn 1 dl kant-en-klare groentebouillon 1 eetlepel balsamico-azijn 1 bosje muntBreng de raviol... bekijk recept »
[color=blue:03c497aa65]** voor de pasta[/color:03c497aa65]270 gr bloem3 eierensnuifje zout[color=blue:03c497aa65]**voor de vulling[/color:03c497aa65]300 gr spinazie250 ricottanootmuskaatpeperBereiding: - Kneed de bloem met de eieren en het zout tot e... bekijk recept »
Voor 8 personen: 500 gr pastameel (semola di grano duro, fijn gemalen); 5 eieren; roomboter; olijfolie met porcini; 800 gr gemengde wilde paddenstoelen (ik gebruikte cantharellen, shii take, pieds de mouton, nordic oesterzwammen en pholiote, maar and... bekijk recept »
Voor 4 personen 15 g Boter 15 cl Crème anglaise 75 g fondantchocolade 70% 24 wontonvelletjes of lasagneblaadjes. 1 eierdooier 1 peer 4 bolletjes vanille-ijs enkele muntblaadjes aalbessenWarm de crème anglaise op en laat er de chocoladestukjes gel... bekijk recept »
Voor 4 personen: 8 ravioliblaadjes 20 girollen ½ fijngehakt teentje look 1 kreeft 1 dl witte wijn 1 dl water 1 eetlepel PH Kreeftenbouillon 1 dl room Bakken & Braden 1 eigeel kervel 1 eetlepel fijngehakte peterselie 1 eetlepel PH Kreeftenbouillon... bekijk recept »
Farce voor de ravioli: 2 kreeften van 750 gr of 180 gr gekookte en gepelde kreeft 3 l court-bouillon 1 eetlepel boter 1 eetlepel gehakte sjalotten 3 eetlepels droge witte wijn 1/2 kopje dikke room 1 eetlepel gehakte peterselie 1 eetlepel gehakt basil... bekijk recept »
voor 4 personen: 100 g bloem, 1 ei, 1 tot 2 appels, 50 g fondant chocolade, 50 g melkchocolade, 50 g witte chocolade, 120 ml room, 120 ml kokosmelk bakboterChocoladepasta : Kneed bloem, ei en gesmolten fondant chocolade tot een homogene massa. Wikkel... bekijk recept »