233 recepten met ravioli
300 g hondshaai24 wontonvellen1 sjalot2 tomaten1 courgette3 bosjes lente-uien1 teentje knoflook1 ei250 g mascarpone50 ml Noilly Prat1 el peterselie1 el bieslook (gehakt)20 g amandelschilfersolijfoliebloemboterpeperzout1. Snipper de sjalot en knoflook... bekijk recept »
300 g bloem3 eieren5 el olijfoliezout50 g gerookte ham (in blokjes)2 el boter250 g gehakt1 el paneermeel2 el parmezaan (geraspt)1 eidooierpeper6 tomaten (in blokjes)suikercitroensap1 teentje knoflook (geplet)1 takje peterselie2 sjalotten (gesnipperd)... bekijk recept »
2 hazenruggen250 g eekhoorntjesbrood (in reepjes)3 sjalotten (fijngesnipperd)1 el cognac1 wortel (in stukken)1 ui (in stukken)1 stengel groene selder (in stukken)100 g kippenlevers1 dl room200 g tarwebloem4 eierenzout1 cl arachideolie2.5 dl rode wijn... bekijk recept »
80 g gezouten ansjovisfilets500 g ravioli (met spinazie)2 sneetjes wit brood1 venkelknol150 ml olijfolie1 teen knoflook1 rode chilipeperpeperzout1. Snij de venkel in blokjes, snipper het groen. Snij de chilipeper in ringetjes. Pel de knoflook. 2. Ver... bekijk recept »
1 aubergine (groot, in grove stukken)2 eieren1 ei (voor de vulling)parmezaan (in schilfers)100 g ricottabalsamicoazijnolijfolie1 takje rozemarijn (de blaadjes, heel fijn gesnipperd)kruidenboeket (zoals dragon, dille, kervel, bieslook, rucola )200 g p... bekijk recept »
0 ravioli (klein, gevuld met ricotta en rucola of met champignons)400 g spliterwten20 g walnoten (gehakt)1 blokje gevogeltebouillon2 el notenolie1 kruidenboeket1 ui (gehakt)peperzout1. Spoel de spliterwten en laat 3 uur weken in koud water. Hak de ui... bekijk recept »
16 kerstomaat1 teentje knoflook8 blaadjes basilicum (grote)citroenschil (geraspt)8 bolletjes mozzarellageraspte pecorino100 g pestoextra vierge olijfolieversgemalen peper (zwarte)0.5 kl zeezout200 g pastabloem (voor het pastadeeg)2 eieren (voor het p... bekijk recept »
500 g ravioli (met prosciutto)600 g gehakt800 g spinazie (gehakt)1 ei1. Meng het gehakt met het ei en paneermeel. Vorm er balletjes van die zo groot zijn als een knikker. 2. Kook de pasta beetgaar in ruim gezouten water volgens de gebruiksaanwijzing ... bekijk recept »
500 g diepvries erwt1 l gevogeltebouillon200 ml room2 verse ravioli (met ricotta)2 el notenolie20 g walnoten (gehakt)1 el gehakt peterselie4 muntblaadjes1 kruidentuiltje1 ui (gesnipperd)peperzout1. Fruit de ui in wat boter. Voeg de erwtjes toe e... bekijk recept »
400 g ravioli (gevuld met spinazie en ricotta)500 g verse spinazie500 g vleestomaten (rijpe)1 ui2 teentjes knoflook1 el geconcentreerde tomatenpuree1 el olijfolie50 g parmezaankrullenkruidentuiltje ((tijm, laurier, peterseliestengels))1 kl Provençaal... bekijk recept »