233 recepten met ravioli
4 el boter1 chilipeper (fijngehakt)12 blaadjes salie2 pakjes verse ravioli (gevuld met ricotta)peperzoutparmezaan (versgeraspt)1. Smelt 1 el boter in een pannetje en voeg er 1 fijngehakt chilipepertje en 12 blaadjes salie aan toe. Laat de aroma&... bekijk recept »
800 g tuinbonen (diepvries)1 sjalot1 teen knoflook2 lente-uien1 bosje munt300 g ricotta2 plakken prosciutto24 wontonvellen400 ml lamsfond500 g lamsfilet12 morieljesboter (ijskoude)olijfoliepeperzout1. Borstel de morieljes goed schoon. Gebruikt u gedr... bekijk recept »
400 g bloem ( wat extra)1 ei60 g suiker ( 1 el)4 el boter300 g kikkererwten (gedroogd)2 el cacaopoeder0.5 kl citroenschil (geraspt)frituuroliepoedersuikerverse munt (enkele takjes)1. Kook de kikkererwten in ongeveer anderhalf uur gaar in een ruime ho... bekijk recept »
600 g halve maantjes met ricotta en rucola Carrefour2 nootjes boter200 g groene aspergepunten het sap van 1 citroen2 El fijngehakte peterselie grofgehakte noten zout, peper 1. Kook de ravioli gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Laat 1 noot... bekijk recept »
12 gedroogde tomaten-ricotta ravioli (ongeveer 250 g)400 ml frituurolie12 brochettestokjes12 kerstomaten12 basilicumblaadjes12 mozzarellaballetjes1. Frituur de ravioli al dente in de olie op een matig vuur. Ze zijn gaar wanneer ze aan het oppervlak k... bekijk recept »
Voor 4 personen: 12 kleine tongfilets 1 ui 1 teen knoflook (geperst) 2 volkoren beschuitjes handje verse peterselie, gehakt handje verse munt, gehakt 50 gram roomboter 1 eetlepel olijfolie zeezout uit de molen en versgemalen peper sap van 1 citroen R... bekijk recept »
1 kg ossenstaart in stukken1 flinke winterpeen1 stengel bleekselder1 ui gehalveerd1 prei in stukken gesneden1 tomaat in stukken gesneden1 bosje bladpeterselie2 kruidnagels1 laurierblad2 stukjes folie1/2 tl tijm1 tl tomatenpureepeper en zout4 el madei... bekijk recept »
voor 4 personen: 12 mini witloofjes (uit de volle grond) 12 raviolivellen 150 g shii-take's 150 g oesterzwammen 150 g witte champignons 1 sjalot 1 dl truffelsap, 1 citroen, 1 dl hazelnotenolie enkele wolkjes pom-pom champignon 20 g truffels (als ve... bekijk recept »
12 kleine witloofjes12 raviolivellen150 g shii-take's150 g oesterzwammen1 sjalot150 g witte champignons1 dl truffelsap1 citroen1 dl hazelnotenolieenkele wolkjes pom-pom champignon20 g truffels (als versiering)nootmuskaat- De witloofjes laten garen in... bekijk recept »
12 witte asperges 12 groene asperges 120 gr. peultjes ravioli met vis of vlees vleesbouillon olijfolie 4 eetbare bloempjesde asperges beetgaar koken en afkoelen de peultjes beetgaar koken en verschrikken (afkoelen in ijskoud water) de ravioli gaarkok... bekijk recept »