1000 recepten met spaghetti
350 g spaghetti 250 g mozzarella (zakje à 125 g) 15 g verse basilicum (bakje) 2 el olijfolie extra vierge 400 g tomatenblokjes1. Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Bewaar wat van het kookvocht en gi... bekijk recept »
basilicumblaadjes (ter versiering) 200 g erwtjes (extra fijn) 1 koffielepel gedroogde oregano 150 g geraspte parmezaan het sap en de geraspte schil van 1 onbehandelde citroen 2 teentjes knoflook 2 eetlepels olijfolie 500 g spaghetti zout, zwarte pepe... bekijk recept »
6 eieren 100 g gepelde garnalen 100 g geraspte belegen gouda 1 eetlepel kruidige olie 10 cl room 250 g spaghetti 75 g spekreepjes 1 potje tomatensaus 1 ui verse basilicum zout en peper1. Breek de spaghetti en breng een ruime pan met water aan de koo... bekijk recept »
100 g parmaham 45 g boter 400 g rundergehakt 225 g winterpeen 3 stengels bleekselderij 2 uien 2 tenen knoflook 75 ml soepele rode wijn 600 g gepelde tomaten 300 g spaghetti 15 g basilicum1. Snijd de ham in reepjes. Verhit de boter... bekijk recept »
1 kg vongole (schaaldieren) 2 tenen knoflook 5 g platte peterselie 1 sjalot 250 g spaghetti 5 el olijfolie ½ tl chilivlokken (strooier) 200 g tomatenblokjes 75 ml droge witte wijn1. Verwijder de schelpen die kapot zijn ... bekijk recept »
300 g spaghetti zout 2 el olijfolie 150 g baconreepjes 1 ui gesnipperd 450 g tuinerwtjes (diepvries) 125 ml crème fraîche light 3 takjes basilicum alleen blaadjes peperSpaghetti in ruim water met zout volgens aanwijzingen beetgaar koken. In koeken... bekijk recept »
4 eetlepels olijfolie 1 teen knoflook (fijngesneden) 1 grote ui (gesnipperd) 1 kleine aubergine (in blokjes) 1 grote gele paprika (in reepjes) 1 grote rode paprika (in reepjes) 6 tasty tom tomaten (in vieren)... bekijk recept »
300 g spaghetti (pak 500 g) 2 el olijfolie 1 teen knoflook (fijngesneden) 1 ui (in halve ringen) 1 groene paprika (in dunne reepjes) 500 g broccoli (in kleine roosjes) 1 zak tomatensaus (pittig (450 g)) 1 b... bekijk recept »
1½ el balsamicoazijn 2 teentjes knoflook (geperst) 400 g biefstuk 300 g spaghetti 3 el olie 3 el groene olijventapenade 75 g rucola 75 g verse (geraspte Parmezaanse kaas)1. Meng in een kom de balsamicoazijn met de knofloo... bekijk recept »
300 g spaghetti 2 uien 1 el olijfolie 300 g rundergehakt 450 g sperziebonen (pak, diepvries) 250 g mascarpone (zachte roomkaas) 1 el kappertjes1. Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snipper ondertussen de... bekijk recept »