1000 recepten met spaghetti
150 g spaghetti 1 courgette 5 el olijfolie 250 ml melk ½ zakje mix voor pasta carbonara (zakje à 65 g) 250 g cherrytomaten 75 g rucolaslamelange 150 g gerookte zalmblokjes1. Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verp... bekijk recept »
400 g spaghetti 1 pot olijven met witte kaas (290 g) 450 g rundergehakt (extra mager) 1 ei 4 el paneermeel 6 el olijfolie 1 pot tomatensaus (sugo verdure (470 g)) 2 el azijn 1 zak sla met tuinkruiden (200 g)1. Spag... bekijk recept »
500 g spaghetti 80 g Hollandaisesaus (zakje à 40 g) 200 g gerookte zalmsnippers 6 el citroensap 1 kropsla 4 el olie 3 bosuien1. Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Bereid in een steelpan de Hollandais... bekijk recept »
2 stengels groene selder 450 g spaghetti 500 g passata 25 cl lichte verse room 1 rode paprika 1 gele paprika 2 wortelen 1 teentje knoflook 1 afgestreken eetlepel gedroogde tijm 3 eetlepels olijfolie cayennepeper (facultatief) basilicum geraspte parme... bekijk recept »
50 gr ontbijtspek in blokjes 2 eetl olijfolie 1 ui 50 gr wortel 2 stengels bleekselderij 500 gr rundergehakt 200 ml vleesbouillon 100 ml rode wijn Peper en zout 1 klein blikje tomaten puree 1/2 theelepel oregano 400 gr spaghettiVerhit de o... bekijk recept »
1 ui 2 teentjes knoflook olijfolie om in te bakken 1 rode peper 1 courgette 1 aubergine 1 rode paprika 300 g spaghetti 1 vleestomaat 0.5 bosje tijm 0.5 bosje bladpeterselie 150 g pijnboomp... bekijk recept »
300 gr spaghetti 10 zwarte olijven zonder pit 4 el olijfolie 1 teentje knoflook 1 blikje ansjovisfilets (46 g) 2 potten gemarineerde artisjokharten (carciofi, a 190 g) 50 gr oude kaas (stuk) 1 zakje rucolasla (30 g)1... bekijk recept »
400 gr spaghetti 800 gr venusschelpen/vongole 400 gr cherrytomaten 3 sjalotjes 1 eetl tomatenketchup 2 teentjes knoflook Verse peterselie, gehakt 100 ml witte wijn 1 eetl olijfolie ½ rode peper Peper en zoutVenusschelpen... bekijk recept »
350 g spaghetti 1 kg hutspotgroenten (zak) 5 tenen knoflook 25 g peterselie (zakje) 160 g zongedroogde tomaten (potje à 320 ml) ½ tl paprikapoeder 300 ml kraanwater (heet) 1 groentebouillontablet 100 g roomkaa... bekijk recept »
1 takje selderij 300 g rundergehakt 130 g worstenvlees 50 g pancetta in blokjes 50 g boter 600 g gepelde tomaten in blik 1 wortel 1 ui 3 dl rode wijn 2,5 dl volle melk 2 laurierblaadjes zout zwarte peper1. Versnipper de ui. Schraap de wortel en snijd... bekijk recept »