1000 recepten met spaghetti
300 g spaghetti 3 el olijfolie 1 schaal speklapjes ((220 g), in reepjes) 1 bakje champignons ((250 g), in plakjes) 500 g broccoli 100 g gemalen oude kaas (Goudse kaas oud 48 (zak 175 g))1. Kook de spaghetti volgens de aanwijz... bekijk recept »
600 g broccoli 400 g spaghetti 1 pak gerookt ontbijtspek (stuk, ca. 230 g) 1 citroen (geraspt en geperst) 3 eetlepels olijfolie extra vierge 3 bosuitjes (in ringetjes) 125 g verse roomkaas met kruiden 100 ml melk1. Brocco... bekijk recept »
300 g spaghetti 1 ui 4 bospeentjes 1 stengel bleekselderij olijfolie om in te bakken 2 teentjes knoflook 400 g rundergehakt 70 g tomatenpuree 1 courgette 400 g gepelde tomaten 1 el balsamicoazijn ... bekijk recept »
300 g spaghetti 6 el olijfolie extra vierge 2 tenen knoflook (fijngesneden) 1 rode peper (zaadlijsten verwijderd en in reepjes) 2 kg mosselen 200 ml droge witte wijn 5 el peterselie1. Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op... bekijk recept »
2 x 400 g broccoli 300 g spaghetti 1 eetlepel boter 4 speklapjes 1 pakje sugo pastasaus (basilicum (360 ml)) 4 eetlepels Italiaanse kruiden (diepvries, strooibusje a 50 g)1. Broccoli schoonmaken, in roosjes verdelen en stronk in s... bekijk recept »
300 g spaghetti (pasta) ½ tl jalapeñopepers ((pot), fijngehakt) 3 el tomatentapenade (fijngehakt) 500 g reuzengarnalen (ontdooid) 1 el olijfolie 4 romatomaten (in stukjes) 3 bosuitjes (in stukjes) basi... bekijk recept »
400 g spaghetti 1 el olijfolie 2 pakjes grillham in reepjes gesneden 1 teen knoflook gesnipperd 150 g Mascarpone-Gorgonzola in blokjes 125 ml kookroom lightKook de spaghetti volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking gaar. Verhit intussen de olie... bekijk recept »
: 400 gr spaghetti bekijk recept »
400gr Spaghetti 2 Knoflook teentjes Geraspte Parmigiano 250gr Grote garnalen 2 uien 1 Rode peper (naar smaak) Verse basilicum 250gr romaatjes OlijfolieKook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Snij 2 knoflook teentjes, de chill... bekijk recept »
200 g spaghetti (pak 500 g) 4 el olijfolie 4 tenen knoflook (fijngesneden) 1 bakje romaatjes ((tomaten 250 g), gehalveerd) chilipeper (molentje 26 g) 50 g Pecorino Romano (kaas) (geraspt) 2 el olijfolie extra vier... bekijk recept »