1000 recepten met spaghetti
400 g spaghetti4 bolletjes mozzarella125 g bacon1 el kappertjes100 g geraspte parmezaanolijfolie1 plukje verse basilicum (of 1 kl gedroogd)versgemalen peperfijn zeezout1. Kook de pasta beetgaar in lichtgezouten water volgens de gebruiksaanwijzin... bekijk recept »
4 visfilets (kabeljauw, koolvis, zalm...)500 g wortelen1 courgette100 g kruidenkaas (type Boursin)handvol verse kervelbladpeterselieextra vierge olijfolieuit de molen pepergrof zeezout1. Schraap de wortelen, spoel de courgette. Trek de groenten met e... bekijk recept »
500 g kerstomaten (gehalveerd)extra vierge olijfolie1 el balsamicoazijn300 g spaghetti1 bakje pesto (vers)2 handvol rucolapeperzout1. Verwarm de oven op 190°C 2. Leg de kerstomaatjes op een met bakpapier bedekte ovenplaat. Overgiet met 2 el olie ... bekijk recept »
500 g spaghetti1 el pijnboompitten1 bosje waterkers2 tenen knoflook25 g geitenkaas (lactosevrij)citroensapolijfoliepeperzout1. Kook de spaghetti gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. 2. Maak intussen de pesto. Spoel de waterkers grondig, haa... bekijk recept »
200 g spaghetti20 tapijtschelpen2 gamba's (of 4 scampi's)0.5 rode chilipeper1 teentje knoflook80 ml extra vierge olijfolie200 ml witte wijnbladpeterseliepeper1. Snij het pepertje in ringen. Pel en halveer het teentje knoflook. Snipper de bladpetersel... bekijk recept »
500 g spaghetti350 g rundergehakt1 ui2 tenen knoflook1 el tomatenpuree1 blikje tomatenblokjes (400g)1 kl gedroogde oregano1 kl suiker1 el olijfolieparmezaan (schilfers)1 kruidenbuiltje (tijm, laurier en peterselie)peperzout1. Pel en snipper de ui en ... bekijk recept »
400 g spaghetti400 g bospaddenstoelen (dooierzwammen, eekhoorntjesbrood, shiitake,...)1 bosje bieslookspinazie (enkele blaadjes)100 ml druivenpitolieparmezaan (versgeraspt)4 el pijnboompittenolijfolieboterpeperzout1. Blancheer de bieslook met de spin... bekijk recept »
500 g spaghetti800 g rundergehakt1 ui (gesnipperd)2 el peterselie (gehakt)2 eieren3 tomaten1 el tomatenpuree2 el boter1 kl paprikapoederbloempeperzout1. Meng het gehakt met de gesnipperde ui, de peterselie en de eieren. Kruid met paprikapoeder, peper... bekijk recept »
500 g spaghetti250 g mozzarella (in blokjes)2 tomaten (grote)5 el pijnboompitten (geroosterd)handvol rucola2 tenen knoflook3 el olijfoliezwarte pepersnuifje kruidenzout1. Doe de knoflook met het kruidenzout in een vijzel en stamp fijn (of pers de kno... bekijk recept »
500 g spaghetti3 teentjes knoflook1 bosje basilicum2 rode chilipepers100 ml olijfolie150 g parmezaan (geraspt)zoutpeper1. Kook de spaghetti beetgaar in een grote pan met gezouten water. 2. Pel de knoflookteentjes, snij ze in dunne plakjes. Spoel het ... bekijk recept »