1000 recepten met spaghetti
500 gr pasta 500 gr Gehakt 1/2 Rode paprika (versnipperd) 1 ui (versnipperd) 2 teentjes knoflook (versnipperd) 800 gr gepelde tomaten in blokjes 1 blikje Tomatenpuree 7 el geraspte kaas 1 ei 2 el olijfolie 1 el mosterd 1/2 tl Nootmuskaat 2 e... bekijk recept »
•500 g spaghetti •750 g gezeefde tomatensaus; 500 g gehakt •4 grote tomaten •1 grote ui •1 teentje knoflook •80 g Parmezaanse kaas 40 g Fama margarine 6 el verse basilicum 1 el Italiaanse kruidenmix •1 tl paprikapoeder versgemalen peper •zout... bekijk recept »
1 wortel 4 eetlepels Solo 1 blikje kant en klare tomatensaus zout 200 g gepelde zoetwatergarnalen 400 g spaghetti 1 ui peper tijm 200 g gekookte mosselen 1 blik kokos (melk) 1. Snipper de ui en snij de wortel in zeer fijne plakjes. 2. Stoof de ... bekijk recept »
350 g spaghetti zout 3 eetlepels Solo Vloeibaar 1 eetlepel marjolein 400 g visfilets 2 rode paprika's 1 ui peper 1. Halveer de paprika's, haal er de zaadlijsten en zaadjes uit en snij ze in fijne reepjes. 2. Snij de ui in dunne ringen.3. Bak de ui... bekijk recept »
360 g spaghetti 1 wortel 25 cl groentebouillon 3 eetlepels Solo Vloeibaar 4 tomaten 1 ui 1 takje tijm 1 teentje look 1. Pel de tomaten en verdeel ze in 8 stukken.2. Hak de ui en de wortel fijn en laat ze in de Solo stoven. 3. Voeg de tomaten, de ... bekijk recept »
360 g spaghetti 50 cl light room 200 g gerookte spekreepjes 1 eierdooier 1 takje tijm 1. Kook de spaghetti beetgaar. 2. Bak het spek zonder vetstof gaar in een anti-aanbakpan. 3. Breng op smaak met de tijm en voeg de light room toe. 4. Haal de pan... bekijk recept »
400 g lamsgehakt 1 pak spaghetti Solo peper en zout 450 g bladspinazie 100 g parmezaanse kaas 1 zak Bertolli pastasaus Basilicum 1 ui 3 basilicum (takjes) 1. Snipper de ui en bak in Solo. Voeg het gehakt toe. Kruid het gehakt met peper en zout.... bekijk recept »
Solo Vloeibaar 250 g spaghetti 500 g asperges 500 g rauwe zalm in flinterdunne plakjes 200 g zure room 2 dl gevogelteconsommé 1 potje bieslook kerriepoeder suiker peper en zout extra vergine olijfolie 1. Kook de spaghetti al dente. 2. Verfris ... bekijk recept »
450 g spaghetti 1 mespunt zout peper 25 g boter 225 g rauwe ham 3 eieren 3 dl room 50 g geraspte parmezaan1. Kook de spaghetti. Smelt ondertussen de boter in een grote pan. Snijd de ham en blokjes en doe ze in de pan. Bak de ham ca 5' tot ze licht... bekijk recept »
750gr kalfs-varkensgehakt, 500gr spaghetti Solo,2 grote Ajuinen,Champignons (2blikjes)maar liefst vers,Erwten & Wortelen (1bokaal),Een paar teentje Verse look,peper & zout, spaghetti,2-3 paprikka's naar keuze,bolognese saus,gepelde tomaten (blik), 1d... bekijk recept »