Recepten met spaghetti

1000 recepten met spaghetti

Spaghetti

Spaghetti Spaghetti is een soort pasta die gemaakt is van durumtarwe. Het is een van de meest populaire pasta's ter wereld en wordt gewaardeerd om zijn lange, dunne vorm en zijn veelzijdigheid. Spaghetti is verkrijgbaar in verschillende diktes, waaronder dunne spaghetti, medium spaghetti en dikke spaghetti.

Spaghetti Mediterranee

- 200 g spaghetti - blikje tonijn in eigen nat - klein blik gepelde tomaten - 1 EL Tomatenpuree - 1 ui - Basilicumtijm - peper & zout - Worcestershiresaus - knoflookpoeder Fruit de ui in 3 EL olijfolie en strooi er wat knoflookpoeder over. Voeg de ... bekijk recept »

Groente Spaghetti Met Gevulde Vleesrolletjes

2 bakjes cantadou mierikswortel4 dunne varkensschnitzels1 rode paprika1 gele paprika1 groene paprikawinterwortel2 rode uienzongedroogde tomaten in olie met knoflook AH 1/2 potje1 el groene pesto4 el olijfolie1 pak spaghetti1 courgette2 el ketchup1 ru... bekijk recept »

Spaghetti Met Zalmsaus

1 ui1 bakje champignons1 groot blik roze zalmpeterselie50 gr. boter50 gr. bloem2,5 dl melk1 bouillontabletspaghetti Snipper de ui, snijd de champignons in plakjes. In zeef zalm laten uitlekken, vellen engraatjes verwijderen, in stukjes verdelen. Pete... bekijk recept »

Spaghetti Met Rode Paprikasaus

300 gram volkorenspaghetti, 3 grote rode paprika?s, 1 dl. droge witte wijn, ? dl. groentenbouillon van tablet, 2 dl. magere melk, 1 eetlepel gedroogde basilicum, peper en zout, allesbinder, Zwiterse strooikaasBak de paprikablokjes in een pan met anti... bekijk recept »

Spaghetti Met Spinazie

300 gram volkorenpasta, 1 pakje diepvriesspinazie, 150 gram magere kwark of, magere yoghurt, 2 teentjes knoflookuitgeperst, Zwitserse strooikaas, peper en zout, nootmuskaat. De diepvriesspinazie verwarmen en goed verhitten. Overdoen in een vergiet en... bekijk recept »

Spaghetti Met Basilicum Kwarksaus

300 gram volkorenspaghetti, 1 dl. droge witte wijn, 150 gram magere kwark of magere yoghurt, 1 tomaatin vieren gesneden, 1 uigesnipperd, 1 theelepel gedroogd baslicum, peper en zout, Zwitserse strooikaas. Verhit een koekenpan met anti-aanbaklaag en f... bekijk recept »

Spaghetti Met Romige Pestosaus En Zalm

300 gram spaghetti2 eetlepels olijfolie4 zalmfilets150 ml droge witte wijn1 rode peper2-3 eetlepels bertolli pesto genovese250 ml blue band finesse voor verrijkenzoutpeperbassilicum ongeveer 15 gram Kook de spaghetti in een pan met ruim kokend water ... bekijk recept »

Spaghetti Met Shoarma

250 Gr Spaghetti 600 Gr Shoarma Potje spaghetti saus (pittig) Bosuitje Bereidingswijze Kook de spaghetti en giet hem af Bak de shoarma in een beetje olijf olie Voeg de bosuitjes toe en laat het geheel gaar worden Voeg de saus toe en laat dit warm w... bekijk recept »

Spaghetti Mediterranee

350 gr. spaghettini 750 gr.verse tomaten of tomaten uit blik. 3 tenen knoflookolijfolie1 takje tijm1 el. tomatenpureezout en peperblikje tonijn. Ontvel de tomaten en verwijder de pitjes. snijd ze in grove stukken. snijd de knoflook in kleine plakjes ... bekijk recept »

Spaghetti Bolognese

1 ui, 4 stengels bleekselderij, 1 bakje champignons, 3 eetlepels olijfolie, 1 schaaltje rundergehakt (ca. 500 g), 3 eetlepels Worcesterhire Sauce (fles ? 150 ml), 1 pakje sofritto tomatensaus (390 gGrand&prime Italia) Spaghetti koken volgens gebruiks... bekijk recept »

Pagina 49 van 100