Recepten met spaghetti

1000 recepten met spaghetti

Spaghetti

Spaghetti Spaghetti is een soort pasta die gemaakt is van durumtarwe. Het is een van de meest populaire pasta's ter wereld en wordt gewaardeerd om zijn lange, dunne vorm en zijn veelzijdigheid. Spaghetti is verkrijgbaar in verschillende diktes, waaronder dunne spaghetti, medium spaghetti en dikke spaghetti.

Spaghetti met zeevruchten

1 wortel 4 eetlepels Solo 1 blikje kant en klare tomatensaus zout 200 g gepelde zoetwatergarnalen 400 g spaghetti 1 ui peper tijm 200 g gekookte mosselen 1 blik kokos (melk) 1. Snipper de ui en snij de wortel in zeer fijne plakjes. 2. Stoof de ... bekijk recept »

Spaghetti met visfilets en paprika

350 g spaghetti zout 3 eetlepels Solo Vloeibaar 1 eetlepel marjolein 400 g visfilets 2 rode paprika's 1 ui peper 1. Halveer de paprika's, haal er de zaadlijsten en zaadjes uit en snij ze in fijne reepjes. 2. Snij de ui in dunne ringen.3. Bak de ui... bekijk recept »

Spaghetti op Napolitaanse wijze

360 g spaghetti 1 wortel 25 cl groentebouillon 3 eetlepels Solo Vloeibaar 4 tomaten 1 ui 1 takje tijm 1 teentje look 1. Pel de tomaten en verdeel ze in 8 stukken.2. Hak de ui en de wortel fijn en laat ze in de Solo stoven. 3. Voeg de tomaten, de ... bekijk recept »

Spaghetti carbonara

360 g spaghetti 50 cl light room 200 g gerookte spekreepjes 1 eierdooier 1 takje tijm 1. Kook de spaghetti beetgaar. 2. Bak het spek zonder vetstof gaar in een anti-aanbakpan. 3. Breng op smaak met de tijm en voeg de light room toe. 4. Haal de pan... bekijk recept »

Spaghetti met tomatensaus, lamsgehakt

400 g lamsgehakt 1 pak spaghetti Solo peper en zout 450 g bladspinazie 100 g parmezaanse kaas 1 zak Bertolli pastasaus Basilicum 1 ui 3 basilicum (takjes) 1. Snipper de ui en bak in Solo. Voeg het gehakt toe. Kruid het gehakt met peper en zout.... bekijk recept »

Spaghetti van asperge met een carpaccio van

Solo Vloeibaar 250 g spaghetti 500 g asperges 500 g rauwe zalm in flinterdunne plakjes 200 g zure room 2 dl gevogelteconsommé 1 potje bieslook kerriepoeder suiker peper en zout extra vergine olijfolie 1. Kook de spaghetti al dente. 2. Verfris ... bekijk recept »

Spaghetti carbonara

450 g spaghetti 1 mespunt zout peper 25 g boter 225 g rauwe ham 3 eieren 3 dl room 50 g geraspte parmezaan1. Kook de spaghetti. Smelt ondertussen de boter in een grote pan. Snijd de ham en blokjes en doe ze in de pan. Bak de ham ca 5' tot ze licht... bekijk recept »

Spaghetti Bolognese

750gr kalfs-varkensgehakt, 500gr spaghetti Solo,2 grote Ajuinen,Champignons (2blikjes)maar liefst vers,Erwten & Wortelen (1bokaal),Een paar teentje Verse look,peper & zout, spaghetti,2-3 paprikka's naar keuze,bolognese saus,gepelde tomaten (blik), 1d... bekijk recept »

Rode spaghetti

500 gram spaghetti 300 gram jonge kaas in blokjes 2 doosjes tomatenpuree spaghettikruiden1. Kook de spaghetti in veel water beetgaar. Niet afgieten, er moet nog een beetje water instaan. Voeg de rest van de ingediënten er aan toe en meng alles goed.... bekijk recept »

spaghetti alla frutti di maré

2 SJALOTTEN 400GR ZEEVRUCHTEN (mosselen, inktvis, garnalen,etc.) 1 KNOFLOOK 1 GROTE WORTEL 1 STENGEL GROENE SELDER 700GR RIJPE POMODORI 4 ETL OLIJFOLIE 3 ETL BLADPETERSELIE 2 ETL TOMATENPUREE ZOUT EN ZWARTE PEPER NAAR SMAAK VERSE PASTA 2 ETL B... bekijk recept »

Pagina 76 van 100