197 recepten met tortellini
2 kippenbouillontabletten1 (125 g) kipfilet100 g kastanjechampignonsverse koriander100 g tortellini met champignonvulling1 eetl sojasaus? eetl citroensapsambal oelekpeper en zout. Kook de tortellini volgens de gebruiksaanwijzing gaar. Breng onderwijl... bekijk recept »
500 gram Tortellini met kaasvulling 800 gram verse spinazie of 450 gram diepvriesspinazie 100 gram geraspte kaas zout peper nootmuskaat 1 pakje Koksroom of Cuisine Doe de tortellini in de ingevette ovenschaal en verdeel de uitgedrukte spinazie er ove... bekijk recept »
15 ml olijfolie1 ui5 plakken pancetta 252 g tortellini met kaas30 ml balsamico azijn10 g geraspte Parmezaanse kaas Verhit olie in een koekenpan, fruit de ui en bak de pancetta bruin; verwijder uit de pan en laat op keukenpapier uitlekken. Breng een ... bekijk recept »
1 pak milanese groentenschotel van Iglo (diepvries)350 gr. tortellini met kaasvulling1/2 pakje gezeefde tomaten(pommodore van A.H.)1 bolletje mozzarella of plakjes jong belegen kaas. Verwarm de oven voor op 200 gr. Kook de tortellini volgens de gebru... bekijk recept »
250 gr.totellini con pesto,150 gr.salami,ui,teentje knoflook 5 el.pasta saus 50 gr.geraspte kaas,olijfolie. Tortellini volgens recept beetgaar koken,knoflook en ui glazig fruiten,het vlees er bij doen en even mee smoren.De uitgelekte tortellini er bi... bekijk recept »
500g kaastortellini2 teentjes knoflook2 flinke uien500g gehaktdoosje champignons600g diepvries-bladspinazicreme fraiche50g geraspte belegen kaaszout en peper naar smaakevtueel melk Kook de tortellini volgens voorschrift. Fruit de uien en knoflook in ... bekijk recept »
350 gr diepvries tuinbonen 125 gr tortellini met kaasvulling 15 gr munt 3 el citroensap 2 groentebouillontabletten zout en peper naar eigen smaakIn soeppan 1 liter water aan de kook brengen met de bouillontabletten, hierin de tortellini volgens de ge... bekijk recept »
Voor het deeg:150 g fijn griesmeel (voor pasta)150 g bloem3 eieren3 El olie1 snuifje zout Voor de vulling:400 g verse spinazie250 g ricotta2 eierdooiers100 g geraspte parmezaan voor de versiering1 snuifje nootmuskaat zout, zwarte peper Voor de saus... bekijk recept »
200 g pastabloem (type 00 extra)300 g ricotta0.5 kl citroenschil (geraspt)0.5 bosje basilicum2 el pijnboompitten4 eieren1 ui1 teentje knoflook600 g tomatenblokjes (in blik)geraspte parmezaan2 kl azijnolijfoliepeperzout1. Maak de pasta. Kneed de bloe... bekijk recept »
500 g tortellini200 g geitenkaas200 g ham300 g wortelen300 g erwtenhandvol rucola225 ml room50 g geraspte parmezaanolijfolienootmuskaatzout1. Snij de gekookte ham in blokjes. Bak ze in een grote pan licht aan in olijfolie. Voeg de room toe. 2. Roer d... bekijk recept »