197 recepten met tortellini
0 tortellini (gevuld met spinazie)100 g gorgonzola100 g gerookte zalmrucola1 dl kippenbouillon2 dl roompeper1. Snij de gerookte zalm in reepjes. 2. Kook de tortellini beetgaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit de room en smel... bekijk recept »
400 g tortellini (met kaasvulling, kant-en-klaar)250 g pruimtomaten (mini, 1 doosje)150 g jonge spinazie2 tenen knoflook2 el bladpeterselie (gehakt)50 g pijnboompitten3 el kappertjes2 sneetjes toastbroodgeraspte parmezaanolijfoliepeperzout1. Pel en s... bekijk recept »
500 g tortellini (met ham- of kaasvulling)1 kg witte asperges (schoongemaakt)1 citroen (sap van)20 g boter1 sjalot1 bakje tuinkers200 ml room1. Schil de asperges grondig en breek het houtachtige uiteinde eraf. Kook ze 10 tot 12 minuten, in lichtgezou... bekijk recept »
150 g semola rimacinata di grano duro (heel fijn griesmeel van harde tarwe)300 g farina di grano tenero 'tipo 00' (meel van fijn graan)gerookte ham (in reepjes)5 eieren8 eidooiers1 eiwit45 g spinazie4 blaadjes jonge spinazie (voor de afwerking)500 g ... bekijk recept »
1 kg scampi's500 g tortellini (met ricotta)1 onbehandelde sinaasappel1 onbehandelde limoen2 dl witte martiniolijfolie2 sjalottenbieslookpeperzout1. Pel de scampi's en verwijder het darmkanaal. Pel en snipper de sjalotten. Snipper de bieslook... bekijk recept »
5 eetlepels olijfolie1 eetlepel pesto1 venkelknol, in ringen4 stengels bleekselderij, in stukken van 2 cm1 winterwortel, in plakjes4 lente/-bosuitjes, in stukken van 2 cm1 eetlepel gedroogde Italiaanse kruiden1 liter groente- of kruidenbouillon25... bekijk recept »
150 milliliter olijfolie500 gram pancetta, in reepjes of gerookte spekblokjes5 uien, in stukken8 teentjes knoflook, gepeld2 winterwortels, geschrapt, in stukken8 stengels bleekselderij, in stukken3 rode pepers, zonder zaadjes, in stukken8 blikjes (&a... bekijk recept »
4 venkelknollen, in dikke plakken400 gram kaastortellini of -ravioli50 gram geraspte parmezaanse kaas3 eetlepels paneermeel2 eieren, losgeklopt4 eetlepels olijfolie4 tartaartjes125 milliliter crème fraîche1. Kook de venkel 5-6 minuten in... bekijk recept »
4 eetl. olijfolie1 courgette, in lange linten1 zak paprikamix (rode, groene, gele paprika), zonder zaadjes, in repen1 ui, in smalle parten8 trostomaten, gehalveerdzout en versgemalen peper1 eetl. versgehakte rozemarijn of 1 theel. gedroogd500 g torte... bekijk recept »
500 g spruitjes, schoongemaakt400 g tortellini met kaasvulling2 eetl. olijfolie250 g bacon, in reepjes gesneden4 sjalotjes of 1 ui, in ringen gesneden1/2 eetl. gehakte verse tijm of 1 theel. gedroogdzout en versgemalen peper1. Kook de spruitjes i... bekijk recept »