451 recepten met Forel
1 blikje bamboescheuten (uitgelekt) 3 plakken Coburgerham 3 el olijfolie extra vierge met knoflook en chilipeper(Monini)(AH) 50 gr shii-takesin plakjes 2 forellen 1 cm verse gemberwortelfijngehakt 2 teentjes knoflook in dunne plakjes 3 bosuitjes in ... bekijk recept »
1 middelgrote forel 750 tot 1 kgschoongemaakt en in moten gesneden 1 theelepel geelwortel (koenir/koenjit) of een 1/2 eetlepel geraspte verse geelwortel (toko) 1 stengel citroengras 3 fijngehakte teentjes knoflook 2 fijngehakte Spaanse pepers of ... bekijk recept »
4 forellen 2 dl visbouillon 2 dl droge witte wijn 1 dl creme fraiche 40 gr boter Zout en peper 4 el gehakte dille Was de vissen, dep ze droog en leg ze op het ingevette rooster van de rookoven. Rook ze 25 minuten. Maak in die tijd de saus. Koo... bekijk recept »
4 forellenoliezout2 dl visbouillon1/2 dl droge witte wijn1 dl creme fraiche40 g boterzoutpeper4 el dille De saus:Kook de visbouillon met de wijn in tot de helft. Voeg de creme fraiche toe en verhit de saus. Voeg de boter in vlokjes al kloppend toe en... bekijk recept »
4 forellen ? 250 gr roomkaas1 citroen1 tl oregano1 tl basilicumbeetje dillezoutpeper Op de barbecue leggen tot de vis gaar is. Dit is afhankelijk van de grootte van de forel 15 ? 20 minuten en bij een forse forel een half uur. bekijk recept »
4 (zalm)Forellenzout en pepercitroensapverse tijm en oregano (takjes)olijfoliecitoen (in partjes) Bestrooi de buikholtes met peper en zout, besprenkel ze met citroensap en vul met takjes tijm en oregano. Maak aan iedere kant van de vis drie schuine i... bekijk recept »
Forellen Tuinkruiden zoalspeterseliekorianderbasilicumtijmrozemarijn 1 citroen Zout en peper Kruid de vissen binnen en buiten met zout en peper Vul ze met de grofgehakte tuinkruiden en besprenkel met wat citroensap. Leg een vel wit papier op het werk... bekijk recept »
4 regenboogforellen2 teentje knoflookvers gemalen peperzoutolijfolie200 gr gesneden ontbijtspek. 1 afgestreken tl paprikapoeder4 eetlepels tomatenpuree100 gr roomboter. De vis goed bestrijken met olie ook de binnenkant. Wind het spek om de forellen e... bekijk recept »
Bereidingstijd: 1 uur + 2 uur om op te stijven 1 ui 4 laurierblaadjes 6 tot 8 kruidnagels 1/2 steel van prei van ca. 150 gr 1/4 liter groentebouillon van een tablet 4 dl helder appelsap 1 theelepel mosterdzaadjes 1 eetlepel zwarte peperboleltjes 8 bl... bekijk recept »
4 forellen - 1 dl droge witte wijn - 50 gram amandelschaafsel - 2 citroenen - 1 eetlepel boter - 1 laurierblaadje - 6 peper korrels - zout en peper - 4 takjes dille In oven schaal 1 dl water, de wijn, peperkorrels, en de laurier doen.de forellen naas... bekijk recept »