Recepten met Forel

451 recepten met Forel

Forel

Forel Hoort tot de zalmachtigen. Kan wel een meter lang worden en 20 kilo zwaar. Er zijn soorten die naar zee trekken en anderen die altijd in zoet water blijven. Hij laat zich uitstekend kweken. Wordt ook als zalmforel verkocht.

Forel Met Bieslooksaus

2 grote forellen van ongeveer 1 kg 1 eetlepel suiker 4 eetlepels grof zeezout 1 kg boschampignons 8 nicola-aardappelen 4 kleine uien boter Voor de saus: ? ui 3 dl witte wijn 1,5 dl room 100 g ongezouten boter zout en cayennepeper 1 bosje bieslook Maa... bekijk recept »

Zuurkool Met Forel

30 gr boter 1 ui (in ringen) 500 gr zuurkool uit het vat 250 ml witte wijn (bv Riesling) 250 ml kippenbouillon (van 1/2 tablet) 4 forelfilets (of andere vis-filets als kabeljauwtilapiapangazalm e.d.) 50 ml creme fraiche peper en zout. Smelt de boter ... bekijk recept »

Gepocheerde Forel Met Bieslooksaus

2 dl visbouillon 1 prei in ringetjes gesneden 2 takjes peterselie gehakt 1/2 citroen in schijfjes 2 forellen 1 eidooier 1 theelepel citroensap 120 gram boter zout peper uit de molen 3 eetlepels gehakte bieslook Breng de visbouillon tegen de kook aan ... bekijk recept »

Forel Met Hollandse Kruidensaus

2 forellen (a 200 g) 1 dl visbouillon (van een blokje) 1 dl droge witte wijn 1 tl dragon 1 tl kervel 1 sjalotje 1 el Becel Dressing 2 el wijnazijn 2 tl kappertjes 2 el water 1 citroen Pocheer* de forellen in de visbouillon met witte wijn in... bekijk recept »

Haringsalade(Hieringsla Van Der Forel)

2 kg aardappelen (kleibintjes) 150 gr uien 3 haringen 3 eieren 200 gr gekookte (rode) bieten 150 gr augurken 2 appels (goudrenetten) azijnyoghurt en mayonaise (Liefst drie dagen voor gebruik!) Kook de aardappel tot ze beetgaar zijn (niet te zacht!). ... bekijk recept »

Gegrilde Forel

50 gr. boter,2 eetl. citroensap,2 eetl. fijngehakte peterselie,peper,zout4 forellen,schoongemaakt. Bestrijk hiermee de forel van binnen en van buiten.Gril de vis en draai hem regelmatig om.Bestrijk hem tegen het einde nog een met het botermengsel. BB... bekijk recept »

Koolpasteitjes (Pirosjki)

500 gram tarwebloem20 gram gist2 1/2 dl lauw water1/2 eetlepel suiker2 eetlepels bloem1 ei4 theelepels zout1 eetlepel boter1 gesnipperde ui200 gram champignons1 glas witte wijn vermengd met 1 eetlepel tomatenpuree750 gram zuurkool uit het vat1 plakje... bekijk recept »

Gepaneerde Forel Met Peterselieboter

2 grote (500 g) Forelfiletshet vel verwijderd 2 grote theelepels melk ? cup (? 25 gram) fijne havermout ? cup (50 ml) zonnebloemolie VOOR DE PETERSELIEBOTER 60 gram (room)boter al zacht geworden 3 theelepels citroensap ? theelepel gekneusde zwarte pe... bekijk recept »

Oudjaarrecept Forel Met Champagne

1 kg Schotse forellen,1 dl melk,4 eetlepels bloem,50 gr boter,1 glas champagne,1 dl room,gehakte bieslook en peterselie,peperzout Was de forellen en droog ze af. Wentel ze even in de melk en daarna in de bloem. Verwarm de boter en leg er, als ze schu... bekijk recept »

Gevulde Forel

Voor 4 personen: 4 forellen of zalmforellenThijmzwarte grof gemalen peperzeezoutnootmuskaat. roomboterolijfolie8 grote aardappelenwortelenuiknoflook. diverse soorten fruit. bv.mandarijn,appel,frambozen. snijbonen. Was de vis onder koud water, wrijf z... bekijk recept »

Pagina 18 van 46