451 recepten met Forel
Hoort tot de zalmachtigen. Kan wel een meter lang worden en 20 kilo zwaar. Er zijn soorten die naar zee trekken en anderen die altijd in zoet water blijven. Hij laat zich uitstekend kweken. Wordt ook als zalmforel verkocht.800 g forel 400 g boschampignons 0.5 citroen 1 handvol kervel 3 takjes platte peterselie 3 takjes dragon 5 lente-uitjes 80 g boter op kamertemperatuur 1 eetlepel olijfolie zout zwarte peper van de molen1. Verwarm de oven voor op 190°C. 2. Spoel de fo... bekijk recept »
25 g bieslook 2 citroenen 125 g crème fraîche 1 volzoete appel (bijv. Royal Gala) 1 friszure appel (bijv. Granny Smith) 1 stronk witlof 250 g gerookte forelfilet (pakje à 125 g)1. Snijd de bieslook fijn, pers de citroen uit... bekijk recept »
4 forellen 25 g Italiaanse kruiden 1 rode ui 8 gedroogde tomaten in olie 4 el olijfolie 450 g bladspinazie (diepvries) 1 pak aardappelpuree à la minute naturel (pak à 3 zakjes)1. Verwarm de oven voor op 200 ºC. Bestrooi de buik... bekijk recept »
4 forellen (a ca. 200 g) zout en peper 1 citroen 4 plakken Serranoham 6 takjes peterselie 2 teentjes knoflook 2 eetlepels olijfolie1. In buikholten van forellen zout en peper strooien. Citroen halveren, helft uitpersen, andere helft ... bekijk recept »
50 g hazelnoten 30 g verse peterselie (in grove stukken) 2 teentjes knoflook (gepeld) 1 eetlepel olijfolie 1 eetlepel witte-wijnazijn 4 forellen 150 g rauwe ham 600 g koolraap (in staafjes) 150 g tuinerwten (diepvr... bekijk recept »
50 g diepgevroren peultjes 100 g diepgevroren doperwtjes 1 sjalot 1 eetlepel olijfolie 100 g Ardense gerookte forel 1 eetlepel lijnzaad 1 takje dille 1 takje munt zout zwarte peper1. Hak de sjalot fijn en stoof 3 minuten aan in olijfolie. Voeg de dop... bekijk recept »
5 trostomaten 285 g pomodori al forno e capperi (potje) 2 el balsamicoazijn 1 courgette 4 forellen 8 plakken Schwarzwalder schinken (ham) 300 g pappardelle 15 g basilicum (bakje 15 g, alleen de blaadjes)1. Verwarm de oven... bekijk recept »
1 zak aardappelen (pondje kriel, 500 g) 4 forelfilets 250 ml droge witte wijn 25 g boter (in blokjes) 2 tenen knoflook (in plakjes) 3 el olijfolie 3 sjalotten (gesnipperd) 1 el grove mosterd 2 el kappertjes 3 el ... bekijk recept »
1 ei (gesplitst) 1 el mosterd (pittig) 1 el wittewijnazijn 150 ml zonnebloemolie 1/4 knolselderij (geschild) 1/2 citroen (geperst) 1/2 bakje platte peterselie ((a 20 g), blaadjes fijngesneden) 1 gerookte forelfi... bekijk recept »
1 citroen 8 g verse dille 10 g verse peterselie 8 g verse tijmblaadjes 4 forellen 2 el olijfolie1. Steek de barbecue aan. 2. Halveer de citroen, pers 1 helft uit en snijd de andere helft in dunne schijfjes. Snijd de dille en peterselie fijn... bekijk recept »