451 recepten met Forel
800 g forel 400 g boschampignons 0.5 citroen 1 handvol kervel 3 takjes platte peterselie 3 takjes dragon 5 lente-uitjes 80 g boter op kamertemperatuur 1 eetlepel olijfolie zout zwarte peper van de molen1. Verwarm de oven voor op 190°C. 2. Spoel de fo... bekijk recept »
25 g bieslook 2 citroenen 125 g crème fraîche 1 volzoete appel (bijv. Royal Gala) 1 friszure appel (bijv. Granny Smith) 1 stronk witlof 250 g gerookte forelfilet (pakje à 125 g)1. Snijd de bieslook fijn, pers de citroen uit... bekijk recept »
4 forellen 25 g Italiaanse kruiden 1 rode ui 8 gedroogde tomaten in olie 4 el olijfolie 450 g bladspinazie (diepvries) 1 pak aardappelpuree à la minute naturel (pak à 3 zakjes)1. Verwarm de oven voor op 200 ºC. Bestrooi de buik... bekijk recept »
4 forellen (a ca. 200 g) zout en peper 1 citroen 4 plakken Serranoham 6 takjes peterselie 2 teentjes knoflook 2 eetlepels olijfolie1. In buikholten van forellen zout en peper strooien. Citroen halveren, helft uitpersen, andere helft ... bekijk recept »
50 g hazelnoten 30 g verse peterselie (in grove stukken) 2 teentjes knoflook (gepeld) 1 eetlepel olijfolie 1 eetlepel witte-wijnazijn 4 forellen 150 g rauwe ham 600 g koolraap (in staafjes) 150 g tuinerwten (diepvr... bekijk recept »
50 g diepgevroren peultjes 100 g diepgevroren doperwtjes 1 sjalot 1 eetlepel olijfolie 100 g Ardense gerookte forel 1 eetlepel lijnzaad 1 takje dille 1 takje munt zout zwarte peper1. Hak de sjalot fijn en stoof 3 minuten aan in olijfolie. Voeg de dop... bekijk recept »
5 trostomaten 285 g pomodori al forno e capperi (potje) 2 el balsamicoazijn 1 courgette 4 forellen 8 plakken Schwarzwalder schinken (ham) 300 g pappardelle 15 g basilicum (bakje 15 g, alleen de blaadjes)1. Verwarm de oven... bekijk recept »
1 zak aardappelen (pondje kriel, 500 g) 4 forelfilets 250 ml droge witte wijn 25 g boter (in blokjes) 2 tenen knoflook (in plakjes) 3 el olijfolie 3 sjalotten (gesnipperd) 1 el grove mosterd 2 el kappertjes 3 el ... bekijk recept »
1 ei (gesplitst) 1 el mosterd (pittig) 1 el wittewijnazijn 150 ml zonnebloemolie 1/4 knolselderij (geschild) 1/2 citroen (geperst) 1/2 bakje platte peterselie ((a 20 g), blaadjes fijngesneden) 1 gerookte forelfi... bekijk recept »
1 citroen 8 g verse dille 10 g verse peterselie 8 g verse tijmblaadjes 4 forellen 2 el olijfolie1. Steek de barbecue aan. 2. Halveer de citroen, pers 1 helft uit en snijd de andere helft in dunne schijfjes. Snijd de dille en peterselie fijn... bekijk recept »