Recepten met Forel

451 recepten met Forel

Forel

Forel Hoort tot de zalmachtigen. Kan wel een meter lang worden en 20 kilo zwaar. Er zijn soorten die naar zee trekken en anderen die altijd in zoet water blijven. Hij laat zich uitstekend kweken. Wordt ook als zalmforel verkocht.

Visrisotto

1 ui 1 teentje knoflook 200 gr kabeljauwfilet 200 gr regenboogforelfilet 15 gr verse peterselie 1 1/2 visbouillontablet 3 eetlepels (olijf)olie 2 gedroogde chilipepertjes 1/4 liter gekruide tomatensaus (Sugo Casa met kruiden) 300 gr kortkokende desse... bekijk recept »

Italie:Saffraan-Risotto Met Vis En Venkel

1 sjalotje , 1 flinke venkelknol ca. 8 dl visbouillon , 50 g boter , 300 g rondkorrel (arborio)rijst , 1 envelopje saffraandraadjes , 1 dl witte wijn , 250 g kabeljauwfilet , 100 g garnalen , 4 eetlepels slagroom 150 g vers geraspte of geschaafde Par... bekijk recept »

Visrisotto

1 ui 1 teentje knoflook 200 gr kabeljauwfilet 200 gr regenboogforelfilet 15 gr verse peterselie 1 1/2 visbouillontablet 3 eetlepels (olijf)olie 2 gedroogde chilipepertjes 1/4 liter gekruide tomatensaus (Sugo Casa met kruiden) 300 gr kortkokende desse... bekijk recept »

Visrisotto

1 ui 1 teentje knoflook 200 gr kabeljauwfilet 200 gr regenboogforelfilet 15 gr verse peterselie 1 1/2 visbouillontablet 3 eetlepels (olijf)olie 2 gedroogde chilipepertjes 1/4 liter gekruide tomatensaus (Sugo Casa met kruiden) 300 gr kortkokende desse... bekijk recept »

Sushi uit Japan

- 220g witte rijst - 5 dl water - 2 el rijstazijn - 1 el bastardsuiker - 1 tl zout - 4 blaadjes nori - wasabi naar smaak - 125g gerookte zalm, forel of verse sashimi-tonijn - 1 kleine geschilde komkommer - 1/2 kleine avocado - 3 el ingemaakte gember ... bekijk recept »

Sushi uit Japan

220g witte rijst 5 dl water 2 el rijstazijn 1 el bastardsuiker 1 tl zout 4 blaadjes nori wasabi naar smaak 125g gerookte zalm, forel of verse sashimi-tonijn 1 kleine geschilde komkommer 1/2 kleine avocado 3 el ingemaakte gember of groenten ... bekijk recept »

zalmforelfilet met pastis op de bbq

Voor 2 personen: 1 filet van zalmforel van ongeveer 400 à 500gr 2 tomaten 3 soeplepels pastis 2 soeplepels room 2 soeplepels olijfolie 1 lookteentje peterselie peper & zoutDe look fijnpersen of fijnsnijden. De tomaten in blokjes snijden. Met een ... bekijk recept »

zalmmousse

3 blikjes a 200 gr.' 12 kleurloze gelantine-blaadjes(20 gr.) 6 eetlepels mayonaise. 2 dl.slagroom. 1 eetlepel versgehakte peterselie. 1/2 theelepel cayennepeper. 2 theelepels mosterd. zout/peper.Week gelantineblaadjes in koud water. Klop de slagroom ... bekijk recept »

Pompoen-wortelsoep

600 g pompoen,600 g wortels, 1 el boter,? l groentebouillon,? l melk, 1/2 l appelsap,zout, vers gemalen peper,2 plakjes toastbrood, 5-6 el olijfolie,3 el creme fraiche- Maak de wortels schoon en snijd alles tot op 1 wortel na in kleine blokjes. Snijd... bekijk recept »

Pompoen-wortelsoep

Voor 10 personen: 600 g pompoen 600 g wortels 1 el boter 1/2 l groentebouillon 1/2 l melk 1/2 l appelsap zout, vers gemalen peper 2 plakjes toastbrood 5-6 el olijfolie 3 el roomMaak de wortels schoon en snijd alles tot op 1 wortel na in kleine blokje... bekijk recept »

Pagina 44 van 46