415 recepten met gamba
1 1/2kg vis (bv tongzeeduivelbaars sardines en of makreel)5 teentjes knoflook750gr tomaten3 eetl. fijne peterselie 3 1/2 dl drge witte wijn500gr mosselen (levend)3/4dl olijfolie1 grote ui (fijn)2 spaanse pepers(fijn)4 st. jacobsschelpen8 gamba'swater... bekijk recept »
30 middelgrote gamba'sscheutje olijfoliep.enz. 200g gemengde sla. ca.8 gedroogde,in olie gemarineerde tomaten12 bl.basilicum18 kapperappeltjes,18 plakken Genoa salami of Parmaham. Voor de dinaigrette. 1/2 dl. kruidenbouillon1/2 dl. Aceto Balsamico2 d... bekijk recept »
1 dl olijfolie1 sjalotje (gesnipperd)12 tenen (verse)knoflook (10 geperst2 in dunne schijfjes)1/2 spaans pepertje (zonder pitjesheel fijngesneden)500 gr scampi of gamba's250 gr champignons (gehalveerd)1/4 visbouillonblokje1 dl warm water2 el petersel... bekijk recept »
1 kg mosselen schoongemaakt1 grote inktvis zonder tentakels in dunne ringen12tomaten ontpelt en zonder zaad in stukjes2 el tomaten puree500 gr stevige vis zoals victoriabaarstilapia en zalm in stukken van ca 5 cm6 el olijfolie20 gr boter1 gesnipperde... bekijk recept »
-1 gefileerde tong van 600 gr. of groter -8 coquilles van minstens 40 gr. per stuk -12 gamba'sgepeld en ontdaan van darmkanaal -12 oesters (het vocht gebruikt u voor de saus) -takje verse dille -doperwtjes -olie -peperzout Ingredienten saus: -2 dl. w... bekijk recept »
Gepelde Garnaleniets grotere garnalen gebruikenGamba?s Vers gemalen zwarte peper uit de molen Papika poeder2-3 teentjes knoflookolijfolie2 in stukjes gehakte tomatenbeetje ketchupgriekse feta in kleine stukjes gesneden1 uitgeperste citroen. Hulpmidde... bekijk recept »
4 lente-uitjes 2 tomaten 1 kleine bloemkool 400 g rauwe grote gepelde garnalen (gamba; ´s) conimex wok olie 1 bakje conimex kruidenpasta voor korma blo; emkool 1 pak conimex wok rolls 200 g gemengde gewassen sla Bereiding Was en snijd de lente-uitje... bekijk recept »
200 g paellarijst500 g konijnenrug (in stukken)250 g inktvis (in ringen)500 g mosselen8 gamba's (of langoustines, ongepeld)3 tomaten1 rode paprika2 uien1 glas witte wijn500 ml runderbouillonolijfolie2 el peterselie (gehakte)3 teentjes knoflooksaffraa... bekijk recept »
400 g tagliolini600 g gemengde zeevruchten (kokkels, mosselen, tapijtschelpjes, scheermessen,...)4 gamba's (schoongemaakt)1 kreeft (kleine gekookte)16 zongedroogde tomaten200 ml kreeftenfond1 scheutje witte wijn1 sjalot1 teentje knoflooksnuifje pimen... bekijk recept »
300 g kabeljauwfilet500 g gamba's1 chorizoworst1 rode paprika1 ui2 kl paprikapoeder0.5 kl saffraandraadjes1 glas witte wijn2 el olijfoliebladpeterseliepeperzout0.5 l visfond1 blikje tomaten (gehakt, 400 g)1 blikje kikkererwten (400 g)4 teentjes knofl... bekijk recept »