228 recepten met garnaal
Voor de marinade:2 el ui, fijngesnipperd2 grote teentjes knoflook, fijngehakt1 halve tl gedroogde basilicum1 halve tl rode peper, fijngesnedensap van 1 limoenzout en peperVoor de aïoli:1 kleine rode paprika, geroosterd1 teentje knoflook, gebroken1 e... bekijk recept »
12 deegcups (zakouski's)12 cocktailgarnalen1 avocado0.5 sjalot1 kl koriander (gehakt)1 kl limoensap0.5 el zure room0.5 el mayonaisepeperzout1. Roer de mayonaise los met de zure room en het limoensap. 2. Pel en snipper de sjalot. Snij de avocado doorm... bekijk recept »
4 scampi1 bosje koriander (fijngehakt)1 el sojasaus1 el vissaus1 teentje knoflook (gesnipperd)1 chilipeper4 rijstvellenvissaus (Thaïse, of zoetzure saus)limoensap1 el chilipeper (in stukjes)knoflook (geperst)snuifje suiker1. Roer een marinade van de1... bekijk recept »
4 roggen (vleugels)200 g grijze garnaal (gepelde)150 g krielaardappelen100 g zeekraal100 g hoeveboter1 bosje saffraandraadjes (in buisje)4 appelkappertjes (grote)peperzout1. Spoel de zeekraaltjes. Smelt de boter samen met de saffraan in de tajine. Bo... bekijk recept »
50 g garnaal8 sint-jakobsvruchten250 g champignons2 dl room80 g kaas (gemalen)1 dl droge, witte wijn1 dl visbouillonboter50 g paneermeel1 sjalotpeperzout1. Snipper de sjalot. Snij de champignons in plakjes en blancheer ze kort. 2. Stoom de sint... bekijk recept »
400 g grijze garnaal (gepeld)0.25 kropsla2 tomaten2 el verse dille (enkele takjes extra)1 citroen (sap)2 el kappertjes3 el mayonaisepaprikapoederpeperzout1. Spoel de sla, snij ‘m in dunne reepjes. Pel en ontpit de tomaten, snij ze in blokjes. S... bekijk recept »
12 cocktailgarnalen0.5 citroen (sap)1 limoen (sap)1 avocado1 komkommer50 g roomkaas1 el mayonaise12 blaadjes basilicumzoutcayennepeper1. Schil de komkommer en snij hem met een mandoline in lange linten. Halveer elk lint en zorg dat je 12 linten overh... bekijk recept »
4 vellen filodeeg125 g grote garnalen, gepeld, op de laatste ring na200 ml azijn150 g suiker ¼ rode paprika, gesnipperd1 sjalot, gesnipperd 1of 2 rode gekookte biet(en), in blokjes1 el gember, gehakt2 el gembersiroop frituurolie verse koriander1. Sni... bekijk recept »
200 g PLUS Kabeljauwfilet, in blokjes van 3 cm 12 gegaarde en gepelde PLUS Garnalen 3 el olijfolie 2 teentjes knoflook, uitgeperst 1 el gedroogde oregano 1 biologische citroen, schoongeboend 8 satéstokjes1. Doe de kabeljauwfilet in een k... bekijk recept »
100 gr pasta: à l'ail des ours 100 gr pasta: au pigment 1 teentje look 1 klein hoeveelheid boter 1 olie 4 garnaalkroketten1. snij het teentje look in kleine stukjes. Doe wat boter in een klein pannetje en stoof dit tot krokantjes. Zet water op en la... bekijk recept »