226 recepten met inktvis
1 tl komijnzaad 1 tl venkelzaad 0.5 tl gerookt paprikapoeder 1 el rietsuiker 1 teentje knoflook 1 citroen 2 el olijfolie 500 g kippenvleugels 400 g inktvis 50 g bloem 200 g bloem 1 tl bakpoeder 1 tl zout 1 tl honing 300 ml mangobier 1 rode ui 2 tee... bekijk recept »
1 bio citroen 25 g boter 600 g calamarisringen 1 takje citroenkruid 30 g gemberwortel 30 cl gevogeltebouillon 2 eetlepels olijfolie 3 wortelen zout en peper1. Schil de wortelen en snij ze in heel fijne schijfjes. Kook ze in 5 min. gaar met stoom. Ko... bekijk recept »
0,5 zakje bereiding voor misosoep (of verkruimeld bouillonblokje) 75 g Chinese of groene kool 1 ei 50 g gerookte spekblokjes 1 lente-ui 1 eetlepel olie 50 g roze garnalen sauzen naar keuze: mayonaise, wasabi, hoisin, soja, ketchup, mosterd, gemarinee... bekijk recept »
75 gr broodkruim 3 eetlepels fijngehakte verse tuinkruiden naar keuze 2 eetlepels geraspte Parmezaanse kaas zoutpeper 1 losgeklopt ei 1 middelgrote schoongemaakte inktvis van 250 gr (bewaar de tentakels) 250 gr gepelde en kleingesneden tomaten 3 klei... bekijk recept »
450 gram inktvis, schoongemaakt 25 gram maïzena 1 theelepel zout 1 theelepel versgemalen zwarte peper 1 theelepel chilivlokken arachideolie, om in te frituren dipsaus, om erbij te serverenSnijd met een scherp mes de tentakels van de inktvis en maak d... bekijk recept »
500 gram ontdooide diepvries-inktvisringen of verse inktvis,schoongemaakt en in ringen.1 teen knoflook,geperst.sap van 1 citroen.2 tl mosterd.zout en versgemalen zwarte peper.4 el olijfolie.2 vleestomaten.1 rode uiin dunne ringen.100 gram gevulde gro... bekijk recept »
800 g inktvis zout geplettegedroogde hete pepers 1 teentje knoflook enkele takjes peterselie 4 citroenen 2 dl olijfolie Bereidingswijze Breng een grote pan met zout water aan de kook. Pak de inktvis aan de kop en dompel hem twee keer in het kokende w... bekijk recept »
500 g inktvis6 el olijfolie4 el citroensap2 el bladpeterselie (gesnipperd)1 citroen (in plakjes)uit de molen pepergrof zeezout1. Spoel de inktvis en dep ‘m droog. Meng 2 el citroensap met 2 el olijfolie en wentel er de inktvis door. Zet 20 minu... bekijk recept »
200 gr risottorijst200 gr schoongemaakte pijlinktvis2 dl olijfoliepeper en zoutcayennepeperboter1 el versgemalen parmezaan1 fijngesnipperde sjalot120 gr spinazie1 venkelknol1 takje dillecitroensoep Fruit de gesnipperde sjalot aan in boter met wat oli... bekijk recept »
Ong. 750 gr schone calamari500 gr risottorijst3 dl droge witte wijn4 dl (kook)roomong 7 dl visbouillon2 grote uien4 teentjes knoflook30 gr verse peterselie200 gr parmezaanse kaaszout en peperolijfolie. Ik heb altijd moeite me aan de aangegeven hoevee... bekijk recept »